Matkailun uutiset

Tuotteistamisen työpaja 3.3.2021 - Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun

ERG pieni.png
14.1.2021 11.00

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastoronomy -hankkeissa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Yhtenä tavoitteena on edistää palveluiden ja tuotteiden digitaalista löydettävyyttä ja ostettavuutta.

Iisalmi ja tienoot on ottanut käyttöön Johkun, joka mahdollistaa tuotteiden esittelyn ja myynnin yhteisessä verkkoalustassa. Järjestämme maaliskuussa työpajan tuotteistamisesta, jotta yrittäjien on helpompaa muokata tuotteet ja palvelut Johkun edellyttämään muotoon. Työpajan lisäksi jokainen yritys saa sparrausta tuotteistamiseen.

Tuotteistamisen työpaja Iisalmessa

Aika                            3.3.2021 klo 10:00-17:00
                                   Sparrauksen aikataulu sovitaan 3.3. työpajassa osallistuvien yrittäjien kanssa.

Paikka                         Golden Dome, Kyllikinkatu 8, Iisalmi/Teams-alusta

Kohderyhmä                 Ylä-Savon ruoka-, matkailu-, hyvinvointimatkailu- ja

                                   kivijalkayritykset

Kouluttajat/sparraajat    Soila Palviainen ja Simo Palviainen, Aurana Oy

Koulutus on maksuton omakustanteista lounasta lukuun ottamatta.

Työpaja 3.3.2021 pitää sisällään ruoka-, matkailu-, hyvinvointimatkailu- ja

kivijalkayritysten palveluiden tuotteistamisen esittely- ja myyntikuntoon verkossa olevaan Johku –alustaan sopivaksi.

Työpajassa käydään läpi mm. tuotekortin tiedot; tekstit, kuvat, hinnoittelu- ja laatuasioiden kertaaminen. Myös lyhyt sparraus tuotteen markkinoinnin suunnitteluun.

Työpajan ohjelma:

10:00 - 12:00               Aloitus ja tuotteen sisältösuunnittelu

                                   tuotekortin tiedot; tekstit ja kuvallinen materiali

12:00 - 13:00               Omakustanteinen lounas (12 e)

13:00 - 14.30                Tuotteen hinnoittelun tarkastelu

14.30 - 15.30                Laatuasioiden tsekkaaminen

15.30 – 17:00               Tuotteen markkinoinnin suunnittelua

 

Tuote ei vielä myy sillä, että se on olemassa!
Työpajapäivän lisäksi yrityksille pidetään yhteinen sparrauspäivä, jolloin kukin työpajaan osallistunut yritys saa verkon kautta tai paikan päällä vielä lyhyen sparrauksen tuotteidensa kehittämiseen. Yksilö/verkostotuotteen sparrauksen kesto n. 0,5 h./toimija tai toimijaryhmä.

Sparrauspäivän ajankohta sovitaan osallistuvien yritysten kanssa 3.3. työpajassa.

Pyydämme ilmoittautumiset 19.2.2021 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/C91A1BB156BAF38C

• Työpajaan osallistuvia yrittäjiä pyydetään toimittamaan alustavat/olemassa olevat tuotteet etukäteen katsottavaksi kouluttajille, jolloin yritys saa tuotteeseensa liittyen tarkempaa sparrausta. Lähetys 24.2.2021 mennessä osoitteeseen: soila.palviainen@aurana.fi

Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Marja Niskanen p. 0400 905 782,  marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi

Iisalmi ja tienoot käyttämästä Johku-verkkoalustasta ja sen eduista lisätietoja antaa:

Jarmo Miettinen, p. 040 830 2681, jarmo.miettinen@iisalmi.fi

Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutuksiin vain terveenä! Tilaisuuksissa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.