Matkailun ajankohtaiset

Tapahtumajärjestäjä, hae Iisalmen kaupungin tapahtumatukea!

Iisalmi 130 nostobanneri.jpg
16.2.2021 8.00

Iisalmen kaupunki 130 vuotta - tehdään juhlavuodesta kaupunkilaisia osallistava ja yhteisöllinen!

Iisalmi tunnetaan ainutlaatuisena osaamisen paikkana, jossa syntyy päivittäin pieniä ja suuria ihmeitä. Iisalmen ihmeet syntyvät yhdessä tekemällä. Tehdään yhdessä koko vuoden kestävä kavalkadi, joka juhlistaa yhteistä osaamistamme, ja josta syntyy hyvinvointia ja onnellisuutta koko kaupungillemme sekä kaikille tapahtumissa vieraileville!

Iisalmen kaupunki myöntää vuonna 2021 tapahtumatukea tapahtumajärjestäjälle, joka tuottaa Iisalmeen tapahtuman. Liitä tapahtumasi osaksi Iisalmen 130-vuotisjuhlavuotta luontevalla tavalla – tapahtuman luonteen ei varsinaisesti tarvitse muuttua, mutta pienikin teko ja viestinnällinen ele voi liittää sen yhteiseen juhlavuoteemme! Vuonna 2021 jaettavan tapahtumatuen määrä on yhteensä 35 000 euroa. 
 

Hakuaika 17.2.-15.3.2021 klo 16.00 saakka

 
Tapahtumien yhteiseen käyttöön on tarjolla Iisalmi 130 vuotta -tunnukset, joista löytyy lisätietoa www.iisalmi.fi/juhlavuosi  -sivulta. Sivulla on myös linkki seudulliseen tapahtumakalenteriin, jonne voi lisätä oman tapahtuman tai tempauksen. Sosiaalisessa mediassa tapahtumajärjestäjä voi käyttää juhlavuoteen liittyvissä julkaisuissa seuraavia aihetunnisteita: #Iisalmi130, #ByIisalmi sekä #tehdäänihmeitäyhdessä.
 

Tutustu ja hae: www.iisalmi.fi/tapahtumatuki

Lisätietoa

Jarmo Miettinen
matkailu- ja markkinointiasiantuntija
Iisalmen kaupunki
040 8302681
jarmo.miettinen@iisalmi.fi
 
Tapahtumajärjestäjä on velvollinen huomioimaan toiminnassaan Aluehallintoviraston voimassaolevat rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisessä. Lisätietoa: www.avi.fi/korona sekä www.avi.fi/tiedotteet