Matkailun ajankohtaiset

Tamän kesän tapahtumia Iisalmessa

Louhenkatupäivä.jpg
5.6.2019 14:00

Kesäaikana Iisalmessa perinteisesti järjestetään mm. Megarompepäivät, Kesätorit ja Louhenkatupäivä

MEGAROMPPEET 14.-16.6.

Suuret kolmepäiväset rompepäivät Luuniemen juhlakentällä Iisalmessa 14.-16.6.2019.Mukana satoja rompemyyjiä ympäri Suomen.
Tapahtumassa myös muun muassa moottorisahanäyttely, moottoripyöränäyttely. Esillä veneitä, vanhoja autoja ja traktoreita. Myynnissä muun muassa makeisia ja useita perinneruokia.

Katso video megaromppeista>>

KESÄTORIT HEINÄKUUSSA IISALMEN TORILLA

Iisalmen Kesätorit järjestetään perinteisesti keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen Iisalmen torilla 3.7. - 31.7. Kesätoreilla on ohjelmassa vuorotellen karaokea ja yhteislaulua. Kutkuttavaa jännitystä iltoihin tuo tietokilpailu Kesävisa. Ohjelmaan on tulossa myös paljon uudistusta. Luvassa on mm. pieniä teatteriesityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin, bingoa, tanssia, liikuntaa ja livemusiikkia. Iltakohtainen ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Iiden ry tarjoaa kesätorilla ilmaiset iltatori ja kirppispaikat.
Ei ennakkovarauksia tai ilmoittautumisia. Paikalle voi tulla klo 17 alkaen.
Katso lisätietoja www.iisalmi.fi/kesatorit 

LOUHENKATUPÄIVÄ 10.8

Louhenkatupäivä järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Luvassa on tuttua katukarnevaalitunnelmaa streetfoodin kera sekä monipuolista ohjelmaa. Tapahtuma laajenee tänä vuonna myös Savonkadulle. Ohjelmassa on luvassa tuttuja elementtejä kuten musiikkia, muotinäytöksiä ja erilaisia esityksiä. Myös uutta ohjelmaa on luvassa ja tapahtumaa laajennetaan myös ohjelman keston suhteen. Koko ohjelma julkaistaan kesäkuun lopussa.  Ohjelmaa on luvassa tänä vuonna Louhenkatupäivä-lavalla aina n.klo 22 saakka, kun Louhenkatupäivän jatko-ohjelmasta lavalla vastaa klo 18-22 Bar & Graceville.

Louhenkatupäivän myyntipaikka varaukset on nyt myös avattu. Varaa myynti- tai esittelypaikkasi 30.6 mennessä.
Lisätietoja ja myyntipaikkavaraukset: www.iisalmi.fi/louhenkatupaiva

 

Katso koko tapahtumatarjonta iisalmi.fi/tapahtumat

Tutustu tapahtumaesitteeseen>>>