Ajankohtaista

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ – Iisalmi huutokauppaa Radio Rockin Korporaation kokoaman Genelec RAW –aktiivikaiutinparin

Huutokauppa some.jpg
29.9.2020 15.00

Osana Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –kumppaniverkoston ROCK By Iisalmi –kampanjaa toteutetaan brändin arvoja kunnioittaen hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupattavana on Radio Rockin Korporaation juontajakaksikon, Kim Sainion ja Harri Moision kokoama, uniikki Genelec RAW –aktiivikaiutinpari. Kaiutin syntyi Korporaation Iisalmen tutustumismatkan yhteydessä, jonka muita kohokohtia suuri yleisö pääsee seuraamaan Radio Rockin aamulähetyksissä parhaillaan käynnissä olevassa yhteistyökampanjassa.


Korporaatio pääsi Iisalmen vierailullaan tutustumaan useisiin seudun kärkiyrityksiin osaajineen ja tuotteineen. Parin päivän vierailuun mahtui kokemuksia aina vieremäläisen Ponssen metsäkonesavotalta Normetin luomaan kaivosmaailmaan räjäytyksineen. Toimittajille syntyi käsitys tinkimättömän osaamisen paikasta, jossa pienellä alueella syntyy mittava määrä maailman parasta kärkeä olevia tuotteita. He saivat tutustua myös iisalmelaisiin ihmisiin ja mentaliteettiin, jossa ihmeiksi tituleerattuja asioita syntyy yhteistyön ja yhteisön kannustuksen ansiosta. Esimerkiksi Olvilla toimittajille kerrottiin, miten ainoana suomalaisena säilynyt panimo tekee paljon hyvää paitsi maistuvien juomiensa, myös säätiönsä kautta: OLVI-säätiö avustaa mm. lasten ja vanhusten hyväksi tapahtuvaa toimintaa sekä lahjakkaitten nuorten opintoja. Säätiö tukee myös luonnonvarojen kestävän käytön edistämistä sekä elintarvikealan kehittämistä.

Tästä yhteisöllisyydestä ja myös vaikeuksien hetkellä kannustavasta ja turvaverkkoaan tarjoavasta yhteisöstä haluttiin tuoda konkreettinen osoitus myös ROCK By Iisalmi –kampanjaan:

”Vierailun aikana koottu uniikki Genelec G Two -aktiivikaiutinpari puhtaalla RAW-viimeistelyllä ja Korporaation kädenjäljellä on upea tilaisuus jakaa hyvää mieltä samalla, kun saa kotiinsa tai vaikka oman yrityksen tiloihin maailmanluokan kaiuttimet hyötykäyttöön. Huutokaupasta saatu tuotto lahjoitetaan Ylä-Savon SOTE-kuntayhtymän sosiaalityön kautta alueemme vähävaraisille lapsiperheille juuri joulun alla tuomaan joulumieltä mahdollisimman moneen kotiin.”, kertoo Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen.

”Olemme todella mielellämme mukana tässä hyväntekeväisyyskampanjassa. Kampanjan tuotto ohjataan suoraan alueemme perheille, jotka todella tarvitsevat apua arjessaan”, kertoo Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hyvinvointijohtaja Seija Kärkkäinen.

Tällaiset konkreettiset teot ovat osa By Iisalmi –brändin toimintatapaa - verkosto haluaa tehdä näkyviä tekoja yhteisen hyvän eteen ja kannustaa työskentelemään oman kotiseudun puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä.

Uniikit Genelecit huudettavissa omaksi marraskuun loppuun saakka


Radio Rockin logolla merkatun, uniikin Genelec RAW –aktiivikaiutinparin uusi omistaja selviää marraskuun lopussa, jolloin Huutokaupat.comissa avoinna oleva hyväntekeväisyyshuutokauppa saadaan päätökseen. Huutokaupattavana oleva G Two on alumiinista valmistettu pienikokoinen ja tyylikäs aktiivikaiutin, jossa koon ja suorituskyvyn suhde on viety aivan uudelle tasolle. Kokonaisuuden kruunaa upeasti muotoiltu kotelo. G Two on pieni mutta tehokas aktiivikaiutin. Se soveltuu erinomaisesti musiikinkuunteluun, TV-äänentoistoon, pieniin kotiteatterijärjestelmiin ja tietokoneen kanssa käytettäväksi. Se toistaa tarkasti kaiken audiolähdemateriaalin yksityiskohdat ja nyanssit. Uniikki RAW pinta syntyy jättämällä alumiinikuori pintakäsittelemättä.

Huutokauppaan voi osallistua kuka vain osoitteessa https://huutokaupat.com/2192953/radiorock-korporaatio-genelecraw-erikoiskaiutinpari-tuotto-hyvantekevaisyyteen

Huutokauppa sulkeutuu 30.11.2020.
Lisätietoja huutokaupasta: www.iisalmi.fi/huutokauppa


Rokki-kampanja on herättänyt kiinnostusta


ROCK By Iisalmi –kampanja on ollut käynnissä vasta kuluvan viikon maanantaista alkaen, mutta se on jo onnistunut herättämään paljon kiinnostusta.

”Radio Rockin kuulijakunta on profiililtaan hyvin samankaltainen, kuin Iisalmen yritysten tarvitsemat ammattilaiset. Niinpä päädyimme kokeilemaan tällaista meille uutta vaikuttajamarkkinoinnin muotoa.”,
kertoo Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski.

Kampanjasivujen kautta on jo ensimmäisten päivien aikana ilmoittautunut runsaasti ihmeentekijätyöpaikoista kiinnostuneita henkilöitä. Toki samalla toinen, arvonnan kohteena oleva, Korporaation niin ikään kokoama Genelecin aktiivikaiutinpari vetää myös osallistujia puoleensa. Radio Rockin aamulähetys Korporaatiossa on kuultu toimittajien Iisalmen vierailun innoittamia juttuja niin mykyrokasta, yrittäjien järjestämästä ilotulituksesta, laadukkaasta asumisesta Paloisvirran rannalla kuin Ponssen vierailustakin. Sosiaalisessa mediassa ja kampanjasivulla leviävä videotarina kertoo kiteytyksen koko viikonlopun tapahtumista. Kaikella tällä sisältökirjolla pyritään vahvistamaan mielikuvaa Iisalmen seudusta tinkimättämän osaamisen paikkana, jossa ihmiselle on tarjolla myös luonnonläheinen, olemisen vapautta ja kannustavia kanssaeläjiä tarjoava asumisen, elämisen ja yrittämisen ympäristö.
Kampanjasivu löytyy osoitteesta: https://kampanjat.supla.fi/iisalmi


Lisätietoja:

Terho Savolainen
elinkeinojohtaja
p. 040 630 5328
terho.savolainen@iisalmi.fi

Laura Koski
markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
P. 040 632 5868
laura.koski@iisalmi.fi