Matkailun ajankohtaiset

Safecare Oy vastaa torin hoidosta ja ylläpidosta

_Toritapahtumat.jpg
3.3.2020 12:00

Safecare Oy aloittaa torin hoidon ja toritoimintojen järjestämisen 1.3.2020 Iisalmen torilla. Sopimuskausi kestää 31.12.2022 saakka, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus kahden vuoden jatkosopimukseen.

Toritoimintojen järjestäjä vastaa päivittäistoritoiminnasta, markkinoiden järjestämisestä ja torin siisteydestä. Palveluntuottaja järjestää torilla omia tapahtumia ja on mukana yhteistyössä myös muiden järjestämissä toritapahtumissa. 

Safecare Oy on turvallisuusalan yritys, joka vastaa 1.3.2020 alkaen myös Iisalmen torin hoidosta. Myyntipaikkojen varauksista ja järjestelyistä vastaa yrityksen sihteeri, joka on tavattavissa Savon Henkilöstöpalvelun toimistossa osoitteessa Kirkkopuistonkatu 17 L3 arkisin 09.00-16.00.

Kesällä torille tulee yrityksen oma pop up piste palvelun parantamiseksi, lisätietoja tästä aiheesta toukokuussa.
Tapahtuman järjestäjille yritys tarjoaa apua tilavarauksissa ja tapahtuman suunnittelussa. Tapahtuman järjestäjiä auttaa Matti Kokkonen. 
Kiireellisissä asioissa, kuten aikaisin aamulla ensimmäistä kertaa saapuvien myyjien paikalle ohjauksessa tai havaittaessa ilkivaltaa, voi ottaa yhteyttä vartijaan vuorokauden ympäri.

Lisätietoa: www.iisalmi.fi/tori

Tervetuloa Iisalmen torille!