Ajankohtaista

Ratkaisuja osaaja- ja työvoimapulaan – aamukahvit ja infoa yrittäjille ja työnantajille 14.9.2023!

team-3639693_640, palapeli yhteistyö.jpg
20.6.2023 13.09

Yrittäjä/työnantaja, tervetuloa torstaina 14.9.2023 klo 8–11 Iisalmen Raatihuoneelle aamukahville tutustumaan alueen koulutustarjontaan ja oppilaitosten muihin palveluihin sekä verkostoitumaan alueen muiden toimijoiden kanssa! Tilaisuudessa myös lyhyet tietoiskut oppisopimuksesta!

Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa yritysten tietoutta oppilaitosten tarjoamista palveluista henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä uuden työvoiman löytämiseen. Lisäksi tavoitteena on edistää verkostoitumista sekä lisätä vuoropuhelua yritysten ja alueen eri toimijoiden välillä.

Esittelypisteillä tarjolla tietoa oppilaitosten koulutustarjonnasta, TKI-toiminnasta sekä muista yhteistyömahdollisuuksista niin yritysten johdon, henkilöstön kuin myös tulevaisuuden osaajien tarpeita ajatellen. 

• Tilaisuus on vapaamuotoinen, voit tulla tilaisuuteen oman aikataulusi mukaan ja tutustua sinua kiinnostaviin esittelypisteisiin.
• Esittelypisteillä voit mm. tutustua alueen eri toimijoihin, verkostoitua, löytää yrityksessäsi tarvittavaa koulutusta/osaamisen kehittämistä ja saada uusia yhteistyöideoita.
• Lyhyet tietoiskut oppisopimuksesta klo 8.30 ja 10.00. Oppisopimus on ketterä ja nopea ratkaisu vastata yrityksen osaajapulaan sekä saada tarvittavaa täsmäosaamista!
• Mukana  tilaisuudessa Ylä-Savon ammattiopisto, Savon-ammattiopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja SnellmanEdu.
• Mukana myös alueen työllisyystoimijoita, joilta saat tietoa työllistämiseen ja koulutukseen liittyvistä tukimahdollisuuksista.
• Tarjoamme osallistujille aamukahvit suolaisen kahvileivän kera!

Tervetuloa mukaan, tapahtuma on suunnattu kaikille alueen yrityksille ja työnantajille!
Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 7.9.2023 tästä linkistä.

Lisätietoja:
Sari Turpeinen, projektipäällikkö, Ketterää osaamista -hanke/Iisalmen kaupunki, sari.turpeinen(at)iisalmi.fi, puh. 040 670 8235
Jukka Ryhänen, projektipäällikkö, Innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hanke/Iisalmen kaupunki, jukka.ryhanen2(at)iisalmi.fi, puh. 040 353 4794

Tilaisuuden järjestävät Ketterää osaamista sekä Innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeet.
Näiden seutukaupunkihankkeiden yhtenä tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saatavuutta seutukaupunkiimme eri tavoin.