Ajankohtaista

Ratkaisuja osaaja- ja työvoimapulaan – aamukahvit ja infoa yrittäjille!

työpöytä.jpg
20.2.2023 11.06

Yrittäjä/työnantaja, tervetuloa keskiviikkona 22.3.2023 klo 8-10 Iisalmen Raatihuoneelle aamukahville tutustumaan alueen koulutustarjontaan ja oppilaitosten muihin palveluihin!

Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa yritysten tietoutta oppilaitosten tarjoamista palveluista henkilöstön osaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä uuden työvoiman löytämiseen.

• Esittelypisteillä tarjolla tietoa oppilaitosten koulutustarjonnasta, TKI-toiminnasta sekä muista yhteistyömahdollisuuksista niin yritysten johdon, henkilöstön kuin myös tulevaisuuden osaajien tarpeita ajatellen.
• Mukana Ylä-Savon ammattiopisto, Savon-ammattiopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja SnellmanEdu
• Tilaisuus on vapaamuotoinen, voit tulla tilaisuuteen oman aikataulusi mukaan ja tutustua sinua kiinnostaviin esittelypisteisiin.
• Esittelypisteillä on mahdollisuus mm. tutustua eri toimijoihin, löytää yrityksessäsi tarvittavaa koulutusta/osaamisen kehittämistä, saada tietoa oppisopimuksesta, verkostoitua ja saada uusia yhteistyöideoita.
• Tarjoamme osallistujille aamukahvit suolaisen kahvileivän kera!

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on suunnattu kaikille alueen yrityksille ja työnantajille.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 19.3.2023 tästä linkistä.

Tapahtuman järjestävät Ketterää osaamista sekä Innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hankkeet.
Näiden seutukaupunkihankkeiden yhtenä tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saatavuutta seutukaupunkiimme eri tavoin.