Ajankohtaiset tiedotteet

Osallistu ideointikilpailuun ja vaikuta siihen, miltä Iisalmen pyöräpysäköinnit näyttävät

pyorapysakointi_brandayskisa.jpg
14.8.2023 7.00
0

Miltä Iisalmen pyöräpysäköintipaikkojen tulisi näyttää? Haluatko kaupunkikuvaan enemmän vehreyttä, värikkyyttä tai muotoilua? Osallistu kilpailuun ja kerro näkemyksesi. Ideointikilpailun kautta iisalmelaiset pääsevät itse vaikuttamaan siihen, miltä kaupungissa voisi näyttää.

Iisalmen kaupungin tavoitteena on tarjota aiempaa parempia pyöräpysäköintimahdollisuuksia kaupunkilaisille ja vierailijoille. Vuoden 2023 aikana toteutettavassa pyöräpysäköinnin kehittämishankkeessa suunnitellaan sitä, mihin pyöräpysäköintejä tulisi sijoittaa, miten paljon paikkoja tulisi olla ja millaisia niiden olisi hyvä olla. Näitä asioita kysyttiin kaupunkilaisilta keväällä toteutetun kyselyn kautta. Konkreettisen infrastruktuurin lisäksi hankkeessa suunnitellaan pyöräpysäköinnin ulkoasua ja siihen liittyvää viestintää. Nyt syksyllä halutaankin kaupunkilaisten ajatuksia ulkoasuun liittyen.

Iisalmen pyöräpysäköinnin halutaan olevan Iisalmen näköinen. Mitä se voisi tarkoittaa? Tulisiko pyöräpysäköintipaikkojen olla värikkäitä, vehreitä, futuristisia tai tyylikkäitä? Osallistu kilpailuun ja kerro ideasi!

Osallistu kilpailuun

Miltä iisalmelainen pyöräpysäköintipaikka tai -teline voisi näyttää? Piirrä, askartele, kuvaa tai tee siitä video. Voit osallistua kilpailuun itsenäisesti tai kerätä joukkueen. Lähetä kilpailuteoksesi sähköpostitse 30.9.2023 mennessä pilvi.lehtonen@sitowise.com. Lue tarkemmat osallistumisohjeet alla olevasta liitteestä. Kilpailu on avoin kaikille.

Lisätietoja Iisalmen pyöräpysäköinnin kehittämissuunnitelma -hankkeesta

Iisalmen kaupunki
Jyrki Könttä
kaupungininsinööri
jyrki.kontta(a)iisalmi.fi
puh. 040 588 9022

Sitowise Oy
projektipäällikkö
Pilvi Lehtonen
pilvi.lehtonen(a)sitowise.com
puh. 044 427 9818

Tiedostot