Opiskelu tradenomiksi mahdollista Iisalmessa

Tradenomin polkuopinnot kuva.png
22.9.2020 13.13

Hyviä uutisia koulutuksen saralta: Savonia-ammattikorkeakoulu mahdollistaa tradenomiopintojen suorittamisen Iisalmessa! Haku koulutukseen on helmikuussa 2021.

Kyseessä on tradenomin polkuopinnot, jotka alkavat huhtikuussa 2021, jolloin polkuopiskelijat suorittavat ensimmäisen verkko-opintojakson opintoihin liittyen. Savonia-ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella tradenomin polkuopintoja lukuvuotena 2021-2022 ja jatkaa suoraan tutkinto-opiskelijaksi. Kun 60 opintopistettä on suoritettu, voi hakea tutkinto-opiskelijaksi ja suorittaa koko tutkinnon.

Mitä tradenomin polkuopinnot ovat?

Polkuopinnoissa opiskelijat opiskelevat tradenomin tutkintoon kuuluvia ensimmäisen opiskeluvuoden opintoja Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoina. Polkuopinnot mahdollistavat joustavan väylän tutkinto-opiskelijaksi.

Kun polkuopiskelija on suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa tutkintoon kuuluvia opintoja vähintään 60 op, hän voi hakeutua tutkinto-opiskelijaksi. Tradenomin tutkinnon suorittaminen kestää noin 2,5 - 3,5 vuotta.

Mitä polkuopinnot maksavat?

Avoimen ammattikorkeakoulun vuosimaksu (12 kk) on 250 euroa. Vuosimaksulla voi opiskella Savonian avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnassa olevia opintojaksoja niin paljon kuin haluaa.

Kenelle polkuopinnot on tarkoitettu?

Tradenomin polkuopinnot on suunnattu erityisesti Ylä-Savon talousalueella asuville ja työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää liiketalouden osaamistaan, joiden tavoitteena on suorittaa liiketalouden alan korkeakoulututkinto.

Opinnoissa ei ole työkokemus- tai pohjakoulutusvaatimusta. Monimuoto-opiskelijat ovat tyypillisesti erilaisissa työtehtävissä toimivia alansa ammattilaisia. Koulutuksen avulla he kehittävät itseään sekä edustamaansa yritystä tai organisaatioita. Monimuoto-opiskelijoissa on myös yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia. Polkuopinnot sopivat hyvin myös liiketaloudesta kiinnostuneille nuorille.

Kuinka polkuopinnot järjestetään?

Polkuopiskelijat opiskelevat ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijaryhmän mukana. Liiketalouden monimuoto tutkinto-opiskeluryhmä opiskelee opintojaksot joustavina verkko-opintona.

Verkko-opinnot mahdollistavat aikaan ja paikkaan sitomattoman opiskelun. Verkko-opintojaksoihin on tarjolla verkossa tapahtuvaa ohjausta sekä tarpeen mukaan myös lähiohjausta. Monimuoto-opiskelijoilla on lukuvuoden aikana muutama ns. intensiivitapaaminen.

Tästä pääset tutustumaan tradenomin monimuotokoulutuksen sisältöön. Vastaava koulutus aloitetaan Iisalmessa polkuopintoina.

Lisätietoja
Jari Lindén
koulutusvastuupäällikkö
Savonia-ammattikorkeakoulu
jari.linden@savonia.fi
puh. 044 785 6927