Ajankohtaiset tiedotteet

Nuorten Kesäyrittäjä-ohjelma ensimmäistä kertaa Iisalmessa

kesäyrittäjä.png
22.7.2021 11.00
1

Valtakunnallinen Talous ja nuoret TATin kesäajan yrittäjyysohjelma Kesäyrittäjä on tänä kesänä ensimmäistä kertaa Iisalmessa.

Ohjelma tarjoaa alustan 17-29-vuotiaille nuorille kokeilla siipiään yrittäjinä. Yhdessä Kesäyrittäjä-verkoston kanssa kesäyrittäjiä neuvoo ja opastaa Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut. Vahva tukiverkosto koko kesän ajan pitää huolen siitä, että yrittäjyys tuo innostavia onnistumisen kokemuksia.

"On erityisen merkittävää, että nuoret kasvattavat omaa osaamistaan talouden hallinnasta ja oman uransa suunnittelusta. Työllisyyspalvelut on ilolla mukana tukemassa tätä!", kertoo työllisyyskoordinaattori Tuuli Sokka yrittäjyysohjelman ja Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden yhteisistä tavoitteista.

Kolmen iisalmelaisen nuoren kesäkahvila Puisto Café on yksi Kesäyrittäjä-ohjelman kautta alkunsa saanut yritys, jonka perustajat ovat Emmi-Linnea Hyvönen, 15, Valeria Korhonen, 17 sekä Lotta-Emilia Hyvönen, 17. Kahvila tarjoaa päätuotteenaan savonlinnalaisia lörtsyjä sekä  muita oheistuotteita ja juotavaa Iisalmen Kirkkopuistossa.

"Me uskotaan, että Kesäyrittäjä-ohjelma antaa meille tosi hyvät valmiudet tulevaisuuden työsuunnitelmia varten. Tässä oppii niin paljon uutta kaikilta erilaisilta työelämän osa-alueilta", kertoo Lotta-Emilia Hyvönen.

Katso alla olevalta videolta lisätietoa ja -tunnelmia vuoden 2021 Kesäyrittäjä-ohjelmasta Iisalmessa!

 

Puisto Café on avoinna ti-su 11-18 heinäkuun loppuun saakka Iisalmen kirkkopuiston kioskirakennuksessa.

Kaikki kesän 2021 nuorten yritykset löytyvät Iisalmen työllisyyspalveluiden nettisivuilta: Nuorten kesäyritykset 2021

Lisätietoa Kesäyrittäjä-ohjelmasta löydät täältä: Kesäyrittäjä-ohjelman kotisivut