Ajankohtaiset tiedotteet

Mansikkaniemi - Poppia ja piknikkiä - ulkoilmakonsertti ja piknik

Kuvassa Petra ja Katri Ylander.
4.8.2022 13.25
0

Mansikkaniemellä fiilistellään ulkoilmakonsertti ja piknik-tunnelmissa sunnuntaina 14.8. klo 15 alkaen.

Mansikkaniemellä järjestetään elokuussa koko perheen maksuton ulkoilmakonsertti ja piknik.

Esiintymässä ovat valovoimaiset Katri Ylander ja Tiktakista tuttu Petra. Klo 15 alkavassa konsertissa ensimmäisenä lavalle nousee karismaattinen Petra, jonka kattavan soolomateriaalin lisäksi keikoilla kuullaan tunnettuja hittejä, kuten Heilutaan ja Satuprinsessa. Pienen tauon jälkeen lavalla nähdään upea Katri Ylander, jonka tuotannosta löytyy useita hittejä, kuten Onko vielä aikaa ja Sano mulle jotain kaunista.

Konsertti pidetään kesäteatterialueella, joten katsojat pääsevät katoksen suojiin istumaan tarvittaessa. Piknikkiä voi pitää teatterialueen niityllä, myös katsomossa voi syödä eväitä. Paikalla on Ravintola Raatihuoneen kesäkioski, josta voi ostaa pientä purtavaa. Raatihuoneelta voi ostaa myös ennakkoon piknikkorin. Varaukset puh. 050-408 6009 tai ravintola@raatihuone.fi. Myös omia eväitä saa tuoda paikalle.

Toivomme, että kesäiseen konserttiin tullaan paikalle kävellen, pyöräillen, kimppakyydein tai järjestämällämme maksuttomalla bussikuljetuksella keskustasta. Parkkipaikkoja on Mansikkaniemen alueella rajoitetusti. Bussikuljetukset lähtevät linja-autoasemalta Mansikkaniemelle klo 14.00 ja 14.30, ja ne palaavat samaa reittiä linja-autoasemalle konsertin jälkeen, lähtien Mansikkaniemeltä noin klo 17.30 ja klo 18.00. Matkalla ei ole välipysäkkejä.

Tapahtuma järjestetään osana Iisalmen kulttuuripalveluiden osallistavan budjetoinnin kokeiluja.
Lämpimästi tervetuloa Mansikkaniemelle!


Lisätietoja
Marja Kettunen Sanna Marin
kirjasto- ja kulttuuripalvelut kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö
marja.kettunen@iisalmi.fi                      sanna.marin@iisalmi.fi  
p. 040 489 4004         p. 040 588 9074