Ajankohtaiset tiedotteet

LinkedInin hyödyntäminen rekrytoinneissa - lähde mukaan pilottiin!

Mirja ja Sari 1.jpgMirja Iskanius, Life & Career -hanke ja Sari Turpeinen, Ketterää osaamista -hanke
9.1.2023 12.00
1

Haemme LinkedIn -pilottiimme yrityskumppaneita. Pilotoimme Life & Career sekä Ketterää osaamista -hankkeissa LinkedIniä osana työvoiman ja yritysten matchaamista. Lähde kanssamme pilotoimaan, miten LinkedIniä voi hyödyntää osaavan työvoiman löytämisessä osana muita rekrytointikanavia.

Pilotilla vahvistetaan osaavan työvoiman saatavuutta alueemme työpaikkoihin. LinkedIniä on perinteisesti hyödynnetty Suomessa lähinnä asiantuntijatason verkostoitumisessa ja rekrytoinneissa. Kokeilupilotin tarkoitus on laajentaa LinkedInin käyttöä rekrytoinnissa kohderyhmiin, joissa sen hyödyntäminen ei ole vielä tyypillistä. Kokeilun tavoitteena on etsiä uudenlaisia yhteistyön muotoja ja kokeilla paikallisia ratkaisuja sopivien työntekijöiden löytämiseen.

Kannattaa lähteä mukaan, saat
- maksutonta yrityskohtaista opastusta LinkedInin käyttämiseen rekrytoinnin apuna
- neuvoja miten pääset alkuun sekä vinkkejä ja ohjeistusta LinkedInin hyödyntämiseen rekrytoinnissa

Ilmoittaudu mukaan 14.2.2023 mennessä sari.turpeinen@iisalmi.fi tai mirja.iskanius@iisalmi.fi, niin sovitaan tapaaminen, jossa voimme yhdessä pohtia tarkemmin ja ideoida kuinka hyödyntää LinkedIniä yrityksesi rekrytoinnin tukena.

Tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=_UhJ3w3klRM pääset katsomaan lyhyen tietoiskun LinkedInin hyödyntämisestä rekrytoinneissa.


Lisätietoja
Mirja Iskanius, Life & Career -hanke, puh. 040 5322647 ja Sari Turpeinen, Ketterää osaamista -hanke, puh. 040 670 8235