Uutisarkisto

Lahjoitus yläsavolaisten kuntien nuorisotyölle

15.11.2018 8.00
0

Leena Juntunen järjesti tämän vuoden eukonkantotapahtuman yhteydessä Sonkajärvellä lettujen ja makkaranmyyntitapahtuman, jossa Iisalmen, Sonkajärven ja Vieremän kuntajohtajat möivät yhteistyössä lettuja ja makkaroita. Hyväntekeväisyystapahtumassa olivat mukana myös K-Citymarket Iisalmi, K-Market Marjapaikka sekä K-Market Aromi sekä Sonkakosken Mylly. Tapahtuma tuotti 560 euroa, jonka Leena Juntunen haluaa lahjoittaa kuntien nuorisotyölle.

- Lahjoitan itse summaan 40 euroa lisää, joten jokaisen kunnan nuorisotyölle lahjoitetaan 200 euroa. Tavoitteena oli luoda tapahtuma, joka tuo positiivisessa mielessä esille Ylä-Savon kuntien välistä yhteistyötä ja sitä hyvää, jota tällä alueella on. Haluan ennen kaikkea satsata nuoriin ja toivon, että jokaiselle nuorelle löytyisi mielekästä tekemistä ja puuhaa. Nuorten pahoinvointi huolettaa ja haluaisin, että kaikilla menisi hyvin, Leena Juntunen kommentoi.

- Iisalmessa lahjoitus käytetään nuorisoneuvoston markkinointimateriaalin hankintaan. Lahjoitus tukee nuorisoneuvoston tunnetuksi tekemistä nuorten keskuudessa ja sitä kautta myös nuorten osallisuutta ja vaikuttamista. Nuorisoneuvoston puolesta kiitokset makkaranpaistajille ja erityiskiitokset Leenalle, toteaa kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen

- Sonkajärvellä lahjoitus käytetään juhlaillan/discon järjestämiseen. Juhlailta järjestetään keskiviikkona 5.12.2018. Teemana luonnollisesti itsenäisyyspäivä ja pikkujoulu. Kiitokset myös minunkin puolesta lahjoittajille, toteaa Sonkajärven kunnan nuoriso- ja liikuntasihteeri Jussi Haapala.

- Vieremällä lahjoitus kohdennetaan lapsille ja nuorille suunnatun, ilmaisen elokuvanäytöksen järjestämiseen. Lämpimät kiitokset lahjoittajalle ja makkaranpaistajille, Vieremän kunnan vapaa-aikaohjaaja Raili Turunen kommentoi.

Tässä jälleen kerran mukava muistutus siitä, miten yhteistyöllä, yhteisöllisyydellä ja välittämisellä saadaan hyvää aikaiseksi.
#tehdäänyhdessäihmeitä