Ajankohtaiset tiedotteet

Kaupunginvaltuuston kokous 24.9.2018

18.9.2018 12.00
0

Vetrean tontti-järjestelyt kaupunginvaltuuston käsittelyssä

 Vetrea Terveys Oy hakee Iisalmen kaupungilta vuokratonttia sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen tarkoitetun palveluyksikön, siihen liittyvien tukitoimintojen tuottamisen sekä mahdollisesti senioriasumiseen tarkoitettujen tilojen rakentamista varten. Haettavan muodostettavan tontin pinta-ala muodostuu 1599 m2 suuruisesta kaupungin omistamasta tontista ja noin 621 m2 suuruisesta määräalasta tontista, jonka omistaa Iisalmen Teollisuuskylä Oy. Tontin kokonaispinta-ala on 2 220 m2 ja rakennusoikeus 4 200 k-m2 + kellarikerroksen rakennusoikeus kk(1700) k-m2.Haettava muodostettava tontti 140-1-9-6 sijaitsee Riistakadun ja Satamakadun kulmauksessa. Asemakaavan mukainen käyttötarkoitus on AL eli Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Tämä tarkoittaa, että maantasokerrosten kadunpuoleiset osat tulee toteuttaa liike- ja toimistotiloina. Kaupunki aikoo ostaa tontin osan Teollisuuskylältä ja vuokrata sen Vetrea Terveys Oy:lle.

 

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuusto, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä.

Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live.  Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.