Ajankohtaiset tiedotteet

Kaupunginvaltuuston 3.12.2018 esityslista on julkaistu

27.11.2018 15.23
0

Koulurakentaminen investointisuunnitelman pääosassa

Kaupunginvaltuusto kokoontuu ensi maanantaina vuoden viimeiseen kokoukseen, jossa perinteiseen tapaan käsitellään ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelma vuosille 2019-2021. Sen investointiosassa on huomioitu kaupunginvaltuuston aiemmin hyväksymä palveluverkkosuunnitelma. Suunnitelman mukaan Kirkonsalmen ja Kilpijärven koulurakennukset puretaan uusien koulurakennusten valmistumisen myötä arviolta vuosina 2021-2022. Uusien koulujen hankesuunnitelmat käsitellään ennen talousarvion hyväksymistä. Vanhojen koulurakennusten yhteenlaskettu tasearvo on n. 3,6 miljoona euroa , joka poistetaan purkamisen myötä. Toimitilojen investointisuunnitelma on ennätyksellinen. Vuosina 2019- 2013 toimitiloihin investoidaan 50 miljoonaa euroa, josta koulurakentamisen osuus on 17 miljoonaa euroa, uimahalli 12,5 miljoona euroa ja uusi päiväkoti 4,2 miljoona euroa.

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä.

 Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live.  Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.