Ajankohtaiset tiedotteet

Kaupunginhallituksen kokous 17.9.2018

12.9.2018 7.00
0

Ylä-Savon ICT- palvelut Oy:n toiminta laajenee

 

Ylä-Savon ICT-palvelut Oy:n toiminta on herättänyt kiinnostusta useissa kunnissa. Yhtiölle onkin valmisteltu uusi yhtiöjärjestys, joka mahdollistaa laajemman toiminnan ja yhtiön nimi aiotaan muuttaa Savon ICT-palvelut Oy:ksi. Yhtiö voi tuottaa jatkossa myös talous- ja palkkahallinnon palveluja. Iisalmen kaupunginhallitus antaa lausunnon suunnitelmista ensi maanantain kokouksessaan. Mikäli suunnattu osakeanti toteutuu suunnitelmien mukaisesti, vähenee Iisalmen kaupungin omistusosuus alle 50 prosenttiin, eikä yhtiö siten enää ole tytäryhteisöasemassa suhteessa Iisalmen kaupunkiin.

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä.

 Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live.  Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.