Uutisarkisto

KYSELY IISALMELAISILLE: Kerro jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi verkkokyselyn kautta tai Kirjastossa paperilomakkeella

15.1.2019 15:00
0

Hyvä iisalmelainen!

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Pohjois-Savon kunnissa ja maakunnassa tehdään vuosittain hyvinvointiraportti eli tarkastellaan, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. Raportin valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista.

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2019 mennessä joko vastaamalla verkkokyselyyn https://my.surveypal.com/kokemus2019 tai täyttämällä paperinen kyselylomake Iisalmen kirjastossa tai kaupungintalon i-Pointissa (asiakaspalvelussa ja neuvonnassa, os. Pohjolankatu 14).  

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia kunnan hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.


Lisätietoja kyselystä ja hyvinvointikertomuksesta saat opiskelija Heidi Niemiseltä, puh: 0505951654, email: heidinie@student.uef.fi ja Pohjois-Savon maakunnan/ Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattorilta, Säde Rytköseltä, puh: 0447182462, email: sade.rytkonen(at)kuopio.fi

Iisalmessa lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen, sähköposti: pekka.partanen(at)iisalmi.fi, p. 040 545 4567.