Ajankohtaiset tiedotteet

KAUPUNGINJOHTAJAN JOULUTERVEHDYS: Ihmeet tehdään yhdessä.

Kuva joulutervehdykseen.jpg
22.12.2019 14:32
2

Joulun alla, vuoden kulkiessa kohti päätöstään, hiljentyy mieli kiitollisuudelle.

 

Meillä Iisalmessa on paljon asioita, joista voimme olla kiitollisia. Mikä parasta, voimme olla kiitollisia yhdessä – se mitä Iisalmi on nyt, on tehty yhdessä. Meillä on tunnetusti yhteistyötahtoa sekä liike-elämässä että kuntapäätöksenteossa. Iisalmelaisessa yhteisössä on valtava voima, joka näkyy järjestöjen ja vapaaehtoisten tekemässä työssä, seutumme välittömässä ja välittävässä ilmapiirissä sekä lukuisissa, kuntalaisille ja kävijöille iloa ja elämyksiä tuottavissa tapahtumissamme.

 

Kun puhutaan Iisalmen Ihmeistä, puhutaan meidän yhteisistä aikaansaannoksistamme. Me todellakin pystymme tekemään ihmeitä. Ihmeitä, jotka tuntuvat meidän jokaisen arjessa hyvinvointina ja myönteisinä tulevaisuudennäkyminä. Ihmeitä, jotka sinnikkäästi säilyttävät asemansa vientitilastojen kärkisijoilla. Ihmeitä, joiden ansiosta iisalmelaiskouluissa opiskellaan laadukkaammin kuin juuri missään muualla Suomessa. Ihmeitä, joista puhutaan valtakunnallisesti ja jotka houkuttelevat yhä uusia osaajia tulemaan mukaan Iisalmen vetovoimaiseen yhteisöön.

 

Ollaan siis kiitollisia, kaikki yhdessä. Kiitollisuus antaa meille myös voimaa jatkaa vahvaa työtämme seutumme elinvoimaisuuden ja hyvän elämän puolesta jatkossakin. Otamme uuden vuoden 2020 ilolla vastaan!
– Tavataan torilla uuden vuoden vastaanottajaisissa 31.12.2019 klo 18.

 

Ihmeellisen hyvää joulua ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle toivottaen,

Jarmo Ronkainen
Kaupunginjohtaja

 

Ps. Iisalmen kaupunki muistaa Ylä-Savon Ensi- ja turvakotiyhdistys ry:n kautta apua tarvitsevia perheitä jouluisella lahjoituksella. Kannustamme samalla kaikkia iisalmelaisia muistamaan pienillä, hyvillä teoilla apua tarvitsevia lähimmäisiään – tehdään yhdessä lämminhenkinen joulu.