Ajankohtaiset tiedotteet

Iisalmi toivoo yritysten ja organisaatioiden ilmiantavan työhyvinvointi- ja kiireneutraaliustekojaan ja arpoo vastanneiden kesken Inora Oy:n Heija-keinutuolin

Kiireneutraali_tunnus_sininen_cmyk.jpgIisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi vuoteen 2025 mennessä.
22.11.2022 13.00
1

Miten teidän työpaikallanne pidetään huolta kiireettömästä ilmapiiristä ja työhyvinvoinnista? Onko teillä otettu käyttöön kävelypalaverit, yhteiset iltapäiväkahvit tai työpäivää katkaisevat liikunta- tai rentoutushetket? Luodaanko joustoa hyvillä etätyömahdollisuuksilla tai huippuluokan projektinhallinnalla? Vai nuuskiiko nurkissa stressiä vähentäviä toimistokoiria? Kerro työyhteisönne työhyvinvointiteoista ja voita työyhteisön käyttöön Inora Oy:n Heija-keinutuoli.

Iisalmen tavoitteena on olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki vuonna 2025. Kampanja aiheen ympärillä käynnistyy valtakunnallisesti tammikuussa 2023, mutta aloitamme oman yhteisömme aktivoinnin jo nyt loppuvuoden 2022 aikana. Tarkoituksena on vähentää turhaa kiirettä työpaikoilla ja kompensoida kiireen vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin. Haluamme tuoda esiin Iisalmea kaupunkina, jossa leppoisampi elämäntahti ja kunnianhimoinen ja menestyksekäs työura eivät sulje toisiaan pois. Iisalmessa voit saada molemmat!

Toivomme, että mahdollisimman moni iisalmelainen yritys lähtisi kampanjaan mukaan ja esittäisi julkisen lupauksen pienentää kiirejalanjälkeään. Lupaus osoitetaan todeksi arkisilla teoilla, joita jokaisella on mahdollisuus toteuttaa omaan työyhteisöön sopien. Keräämmekin samalla yrityksiltä parhaita vinkkejä ja ideoita kiireneutraalin työpaikan luomiseen. Vinkit, työhyvinvointiteot ja tulevaisuuden kiirekompensointilupaukset voi ilmiantaa www.iisalmi.fi/kiireneutraali -kampanjasivulta löytyvällä lomakkeella. Arvomme kaikkien kiireneutraalius- ja työhyvinvointitekojen ilmiantaneiden organisaatioiden/yritysten kesken iisalmelaisen Inora Oy:n valmistaman Heija-keinun (www.inora.fi/heija-keinutuoli-94108 ). Heija-keinu on kuin kiireetön syli, johon voi istahtaa työpaikan kahvihuoneessa tai takapihalla nauttimaan kahvikupposen, ajattelemaan keskittyneesti tai vain nauttimaan hetkestä! Arvonta suoritetaan elokuussa 2023.

Julkistamme kampanjaan osallistuneiden työyhteisöjen tekoja ja lupauksia kampanjasivulla tammikuusta 2023 alkaen. Kampanja jatkuu ainakin vuoteen 2025 saakka, joten ehdit mukaan ilman turhaa kiirettä! Muistathan, että ihan arkiseltakin kuulostava teko tai valinta työhyvinvoinnin ja kiireettömyyden puolesta on tärkeä.

Tammikuussa 2023 julkaisemme myös some-materiaalipankin, josta jokainen kiireneutraaliustekoja tehnyt yritys tai työyhteisö saa käyttöönsä kampanjatunnuksen ja muuta some-aineistoa. Alkuvuodesta kampanjaan tulee lisää ihan tavallisia iisalmelaisia ja seudulle työn perässä muuttavia inspiroivia osioita – tulemme mm. lahjoittamaan kiireettömyyttä sadalle muuttajalle. Seuraathan siis kampanjaamme ja tiedotustamme!

Me Iisalmessa emme odota paremman työelämän ihmettä, vaan teemme sen yhdessä.
Tule mukaan ja lue lisää iisalmi.fi/kiireneutraali.

#byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #kiireneutraaliiisalmi