Ajankohtaista

Iisalmi Jazz Festival

Mediataulua_IJF.png
14.1.2020 13:00

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä dynaamiset yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia.

Vuonna 2020 festivaalin teemana on KITARA. Pääesiintyjäksi saapuu kitaristi John Scofield (USA). Miles Davisin yhtyeen jäsenenä läpimurron tehnyt Scofield on maailman seuratuin jazzkitaristi.
Kotimaamme huippukitaristit Marzi Nyman, Timo Kämäräinen ja Varre Vartiainen tarjoavat riemua KJC Guitar Special- konsertissa
Tutustu ohjelmaan ja tule festareille. Musiikki on parasta LIVENÄ!

Musiikki universaalina kielenä on yhtä aikaa abstrakti ja täysin ymmärrettävä. Se ottaa matkalle hengityksen tahdissa. Elämän lailla musiikki voi koskettaa äkisti ja syvästi. Se myös jatkuu, vaikkei siitä välittäisi. Iisalmi Jazz Festivalin ohjelmisto on koottu aineksista, joissa sisältö on varmasti kunnossa. Tämän takaavat mukaan lähteneet sielukkaat, mutta ennen ilmaisulliset artistimme. Tulemme kokemaan heittäytymisiä, ja tiedän että te, arvoisa yleisö, otatte kopin. Nähdään festivaaleilla”

Timo Hirvonen
taiteellinen johtaja
Iisalmi Jazz Festival