Ajankohtaiset tiedotteet

Iisalmen kaupunkipyöräjärjestelmässä kampanja Olusten ajan

Kaupunkipyörät.jpeg
9.7.2019 13:45
1

Iisalmeen on kesäkuussa lanseerattu 20 kaupunkipyörää, joita löytyy Prismalta, Citymarketilta, torilta, Kultturikeskukselta ja Kankaan liikuntapuistosta sekä rautatieasemalta. Uusia pysäkkejä ollaan suunnittelemassa Makkaralahden K-Marketille ja K-Market Lippikselle. Olusten ajaksi Luuniemelle avataan kaupunkipyörien Pop Up -pysäkki. Lisäksi alekoodilla OLUSET saat -50% vuokrahinnoista! Koodi on voimassa 12.7.-14.7.

Pyörän saa käyttöönsä lataamalla Donkey Republic -sovelluksen ja liittämällä siihen maksukorttinsa tiedot. Pyörien vuokrahinta riippuu käytettävästä ajasta, esimerkiksi puolen tunnin ajoaika maksaa 1,50 €, enemmän pyöräilevän kannattaa hyödyntää kuukausijäsenyyttä. Sovelluksen avulla näkee vapaiden pyörien sijainnit sekä avataan ja lukitaan valitun pyörän älylukko. Samaa sovellusta voi hyödyntää kaikissa kaupungeissa, joissa on käytössä Kaakaun tai Donkey Republicin kaupunkipyöräjärjestelmät, ympäri Eurooppaa.

Kaupunkipyörät edistävät kaupungin älykästä ja kestävää liikkumista, ne tuovat vähähiilisen vaihtoehdon autoilulle, niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin sekä kannustavat liikkumaan. Kaupunkipyöräjärjestelmä on kaikkien käytössä koulujen alkuun saakka, jonka jälkeen pyörät siirtyvät syksyksi YSAO:n opiskelijoiden iloksi. 

Tutustu Iisalmen kaupunkipyöräverkostoon: http://kaakau.fi/iisalmi/

Lisätiedot

Kirsi Savolainen Kaj Jääskeläinen                                                      
Projektivastaava, KierRe-hanke Kampuskoordinaattori, YSAO
kirsi.savolainen(a)iisalmi.fi kaj.jaaskelainen(a)ysao.fi
p. 040 584 0803 p. 040 177 2831

Aleksanteri Repo
Toimitusjohtaja, KaaKau Oy
info(a)kaakau.fi
p. 040 075 7150