Ajankohtaista

Iisalmen hääkilpailun voittajapari on selvillä: Milla ja Tuure viettävät hiät Kuapissa kesällä 2020

Milla ja Tuure ovat Mrs & Mr #LoveByIisalmi 2020.PNGMilla ja Tuure ovat Mrs & Mr #LoveByIisalmi 2020
14.2.2020 8:30

Iisalmen kaupunki lanseerasi syksyllä 2019 ”rakkauskampanjan”, jossa kisattiin kaupungin tarjoamista hääjuhlista paikallisine palkintoineen. Kisaan ilmoittautui pareja ympäri Suomen, ja pareista kolme päätyi yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksen voittajapari on nyt selvillä ja yleisö pääsee seuraamaan heidän rakkauden kevättään.

Kampanjan äänestyssivulla omaa suosikkipariaan äänesti 2309 äänestäjää ja sivuvierailuja oli yli 12 000. Kampanjan mainosnäyttöjä eri kanavissa saatiin jopa 1 700 000: Kampanjan Iisalmen pehmeitä arvoja välittävä viesti tavoitti erinomaisesti nuorten aikuisten kohderyhmää esimerkiksi yliopistokaupungeissa, mutta lisäksi myös Ylä-Savossa. Suurimman osuman äänimäärästä ottivat Iisalmessa asuva yrittäjäpariskunta Milla Saastamoinen ja Tuure Koponen, joiden rakkauden kevättä nyt pääsemme seuraamaan. 

Millan ja Tuuren jo 10 vuotta kestänyt yhteinen taival kruunataan siis Iisalmessa kesällä 2020, kun yhteiselo sinetöidään avioliiton satamassa. Uudenlaista matkaa avioparina jatkava pariskunta ilmoitettiin lähipiirin toimesta kilpailuun ja pian pari alkoi itsekin kovasti toivomaan voittoa. “Nyt tuntuu hyvältä!”, pari totesi, kun he saivat tiedon voitosta.

Alkava rakkauden kevät pitää sisällään paljon tohinaa ja odottavaa tunnelmaa. Tarkkaa hääpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, sillä erityisen päivän valmisteluja tehdään vielä – ja tekemistä riittääkin. “Odotamme juhlapäivää hyvillä mielin, joskin sitä ennen on vielä paljon tehtävää. Muutama yhteinen lomareissu ehditään tässä kuitenkin vielä heittämään”, Milla ja Tuure kertovat. Rakkauskampanjan ideoinut Iisalmen kaupunki yhteistyökumppaneineen kulkee parin mukana järjestelyissä pitkin kevättä, jotta kesällä koittava h-hetki tulee olemaan ikimuistoinen.

”Kevään aikana pääsemme seuraamaan, miten iisalmelaispanimo Olvin lahjoittamat hääoluet saavat yksilölliset #LoveByIisalmi –etikettinsä, ja millaisia yksilöllisiä huomenlahjoja syntyy Anna’s Darlingin korumuotoilija Anna-Reetta Väänäsen ja Millan ja Tuuren yhteistyönä. Lisäksi pääsemme parin elämää seuraamalla kurkistamaan, millaista on nuoren yrittäjäparin elämä Iisalmessa yleisemminkin.”, kertoo Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski

Pientä osviittaa tulevan rakkauden kevään aiheista saamme jo siitä, kun voittajapari kuvailee niitä piirteitä, jotka saivat heidät ihastumaan ja lopulta rakastumaan toisiinsa: “Tuuressa viehättää arvomaailma, hänen rakkautensa luontoon ja eläimiin sekä mieltymys liikuntaan”, Milla kertoo. “Millassa minut hurmasi rämäpäisyys, positiivinen asenne elämään ja niin ikään arvomaailma”, Tuure puolestaan vastaa tulevasta puolisostaan. Voi siis olla, että Iisalmen seudun luonto ja liikuntamahdollisuudet tulevat parin viestien kautta tutuiksi!

Millan ja Tuuren rakkauden kevättä ja valmistautumista suureen päivään voit seurata Iisalmen kaupungin somessa, nettisivulla www.iisalmi.fi/lovebyiisalmi ja parin omalla Instagram-tilillä @tuurejamilla.

Lämpimät onnittelut Millalle ja Tuurelle – tästä alkaa upea matka!

Lisätietoja:
Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen, 
terho.savolainen@iisalmi.fi, puh. 040 630 5328. 

Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, 
laura.koski@iisalmi.fi, puh. 040 632 5868.

Mahdolliset haastattelupyynnöt voittajaparille suoraan heihin yhteyttä ottamalla tai Laura Kosken kautta.