Uutisarkisto

Iisalmen Latu tiedottaa

Iisalmen Latu.jpgIisalmen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua.
3.12.2018 15.08
1

Iisalmen Latu ry valitsi syyskokouksessa uuden hallituksen keila- ja liikuntakeskus Liikkeellä 8.11.2018 pidetyssä syyskokouksessa.

Iisalmen Ladun hallituksen uusia jäseniä ovat Esko Roivainen, Terttu Ruotsi, Emmi Ruotsalainen, Kirsi Vanhanen ja Kaisa Varkila. Hallituksessa jatkavat Pirjo Koponen, Esko Kääriäinen, Jorma Pietikäinen, Ilkka Pohjanheimo, Anja Kauppinen, Helena Kumpulainen ja Sari Mykkänen. Puheenjohtajana toimii Sari Mulari.

Uusi hallitus järjestäytyi Sikokallion majalla 27.11.2018 pidetyssä kokouksessa.

Uusi ”ulla” eli sihteeri

Yhdistyksen uusi sihteeri sekä jäsensihteeri on Kirsi Vanhanen. Sihteerin pestiä liki 30 vuotta kunniakkaasti, luotettavasti ja napakasti hoitanut Ulla Kääriäinen vitsaili, ettei sihteerinä tarvitse olla ihan niin pitkään kuin mitä hän on ollut. Pitkä pesti kertonee siitä, että vapaaehtoistyö on myös mukavaa ja palkitsevaa.

Ulla Kääriäiseen voi olla edelleen yhteydessä avantouintiasioissa. Kirsi ottaa haltuun sihteerin pestiä ja on myös lentopallon yhteyshenkilö.

Varapuheenjohtajana jatkaa Pirjo Koponen ja rahastonhoitajana Esko Kääriäinen. Tiedotusvastaavia ovat puheenjohtaja Sari Mulari ja Emmi Ruotsalainen.

Vuoden 2019 toimintaa on kaikenikäisten luonnossa liikkumisen ja ulkoilun edistäminen. Suosittu polkujuoksu jää joulutauolle 17.12. ja jatkuu tammikuussa. Tammikuun lopussa alkaa metsämörri-ryhmä lapsille ja tammikuussa on myös avantouintitapahtuma. Perinteinen Lajes-viikonloppu on maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, lauantaina 2.3.2019 lasten ulkoilutapahtumana ja sunnuntaina 3.3. Lajeksen Latu -retkenä usean huoltopisteen kera. Sikokallion maja avataan lumi- ja jäätilanteen mukaan.

Lisätiedot Iisalmen Latu
Puheenjohtaja Sari Mulari p. 040 727 4664
www.iisalmenlatu.fi