Ajankohtaiset tiedotteet

Iisalmelle hopeaa Kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa.

9.9.2020 16.00
1

Iisalmen kaupunki sijoittui toiselle sijalle Kuntaliiton järjestämässä Kuntamarkkinoinnin SM-kisassa työllään ”Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.”. Yhteensä kisassa oli mukana 49 kuntamarkkinoinnin toteutusta. Kisan voitto meni ”Sound of Lapland” -kampanjan toteuttaneelle Lapin alueelliselle markkinointi- ja viestintäyhtiö House of Laplandille, jonka omistavat Lapin kunnat, korkeakoulut ja Lapin Yrittäjät. Pronssille sijoittui Kymsote-kuntayhtymän Prototyyppi –kampanja. ​

Lisätietoja kisasta ja finaalitöistä Kuntaliiton tiedotteessa: https://www.kuntaliitto.fi/ajankohtaista/2020/hiljaisuus-voitti-markkinointikilpailun


Iisalmen kaupunki kiittää sekä By Iisalmi –kumppaneitaan että koko iisalmelaisyhteisöä hyvästä yhteistyöstä, joka on myötävaikuttanut myös markkinoinnin onnistumiseen:

”Kiitos kuuluu By Iisalmi –verkostolle, joka sitoutuneesti tekee hyvää yhteistyötä kanssamme seudun veto- ja pitovoiman vahvistamiseksi. Tällaista yhteistyötä ei ole kaikkialla, ja arvostamme sitä suuresti. Samoin arvostamme iisalmelaisen yhteisön – asukkaiden, seurojen ja yritysten - ottaantumista mukaan Iisalmen yhteisen viestin viemiseen ja lähettiläänä toimimiseen. Vain yhteistyöllä syntyy Suomen houkuttelevin seutukaupunki.”

Iisalmen kisatyön nimi olikin yhteistyötä ja yhteisöllistä tahdonvoimaa korostava ”Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.”, joka on samalla By Iisalmi -brändin lupaus ja slogan. Työ kiteytti viimeaikaiset, yhteisen By Iisalmi –markkinoinnin aikaansaannokset, kuten Koeasumisen kampanjan, Hiät Kuapissa –kisan ja edellisen vuoden Suomen kiertueelle osallistumisen ja myönteistä palautetta herättäneen Ihmeentekijäksi –videosarjan. Iisalmen tukena markkinointitoimissa on myös muutamia mainostoimistoja, ja samoin erilaiset vetovoiman eteen sarallaan töitä tekevät hankkeet ansaitsevat yhtä lailla kunniaa kisamenestyksestä. 

Kisatyön esittelyvideo, joka näytettiin tänään valtakunnallisessa Kuntamarkkinat –tapahtumassa OnLine-kisalähetyksessä, on katsottavissa täältä:
https://byiisalmi.kuvat.fi/kuvat/Kuntamarkkinoinnin%20SM-kisat%202020%20/

Tuomariston palautevideo löytyy myös samasta kansiosta.