Ajankohtaista

Ihmeidentekijöiden kaupunki Iisalmi 130 vuotta!

20.10.2021 10.00

Iisalmi tunnetaan ainutlaatuisena osaamisen paikkana, jossa syntyy päivittäin pieniä ja suuria ihmeitä. Iisalmen ihmeet syntyvät yhdessä tekemällä.

Olemme tänä vuonna tehneet yhdessä juhlavuoden ihmeitä: pieniä ja isoja tapahtumia, erilaisia teematempauksia ja ikimuistoisia, yhteisöllisiä kohtaamisia siitä huolimatta, että viheliäinen korona on hitusen hillinnyt juhlintaamme. Olemme juhlistaneet erilaisin teoin yhteistä osaamistamme – osaamista, josta syntyy hyvinvointia ja onnellisuutta koko kaupungillemme! Kiitos teille, iisalmelaiset ja tapahtumakävijät, kun olette olleet mukana yhteisessä Iisalmi 130 -juhlavuodessa!

Olemme koonneet juhlavuoden tunnelmia koostevideolle, jonka myötä juhlistamme tänään, 20.10.2021 virallisena kaupungin syntymäpäivänä sekä Iisalmea että iisalmelaisia ja kaikkia, joiden sydämessä on paikka Ihmeiden Iisalmelle. Osallistuthan kanssamme myös muistojen tallentamiseen jakamalla somessa kuvasi juhlavuoden tapahtumista hashtageilla #iisalmi130 #byiisalmi. Tehdään yhdessä värikäs juhlavuoden muistogalleria! Onnea Iisalmelle!

 Katso videolta juhlavuoden tunnelmia

#iisalmi130-somehaaste

Iisalmen syntymäpäivää juhlitaan myös somessa – osallistu mukaan! #iisalmi130-somehaasteeseen voit osallistua Instagramissa jakamalla @cityofiisalmi-profiilista löytyvät valmiit stooripohjat omilla vastauksillasi täydennettyinä. Tägää IG-tarinaasi @cityofiisalmi ja olet mukana Iisalmi-aiheisten tuotepakettien arvonnassa! Muistathan haastaa myös ystäväsi mukaan somehaasteeseen ja juhlimaan Iisalmen syntymäpäivää! Voit osallistua #iisalmi130-somehaasteeseen myös Facebookissa Minun Iisalmeni -sivulla, kommentoimalla somehaastepostaukseen omat vastauksesi. Myös Facebookissa haasteeseen osallistuneet ovat mukana tuotepakettien arvonnassa. Kilpailu päättyy 5.11.2021, jolloin arvonta suoritetaan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. HUOM. Facebook tai Instagram ei ole osallisena arvonnassa.

#iisalmi130 #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #iisalmijatienoot #iisalmiregion