Uutisarkisto

IISALMEN JOULUNAVAUS 27.11.2021

IMG_20191130_155351 pieni.jpg
24.11.2021 13.00
0

Koko kaupungin yhteistä Joulunavausta vietetään lauantaina 27.11.2021. Iisalmen liikkeissä käynnistyy jouluun valmistautuminen, torilla on luvassa Joulunavausohjelmaa sekä tunnelmalliset Joulutuvat sekä Taste Savo pop-up, joissa tehdä ostoksia.

”Tänä vuonna joulunavaus ohjelmaa järjestetään viime vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna ohjelma on keskitetty torille. Idea vahvistui viime vuoden torimökkien siirtokokeilun myötä. Joulukuusen ympärille siirretyt mökit loivat ihanan jouluisen tunnelman kuusen ja kauppahallin edustalle ja näkyvät siitä hyvin myös Kauppakadulle sekä Louhenkadulle ja ohjelma halutaan siksi keskittää torille klo 12-16 väliselle ajalle. Joulumökit onkin täyteen varattu niin joulunavaukseen kuin torin joulumarkkinoillekin. Vielä viimeisenä viikonloppuna ennen joulua on varattavissa vapaita joulutupia.

Joulunavauksen ohjelman pääosiltaan perinteinen; luvassa on tietenkin joulupukki, mutta tänä vuonna hänen seuranaan nähdäänkin Koko Suomi Leipoo ohjelmasta tuttu Pihla Sallinen. Klubi -36 järjestää aiempien vuosien tapaan tonttupolun sekä salaisen lahjapajan. Tänä vuonna 15.30 mennessä tonttupolun suorittaneet osallistuvat jättipehmon ja herkkukorin arvontaan. Arvonnan suorittaa torilla Hanhenlennon (Hanhiniemen tilan) Tuisku- poro.

 Tuttuun tapaan ohjelmassa on myös joulunavauspuheet sekä Iisalmen seurakunnan joulutervehdys kauneimpien joululaulujen sekä kaiken kansan joulupuuron kera. Luvassa on myös kinkkubingoa sekä tanssiesityksiä. Joulunavaus huipentuu suosittuun ilotulitukseen klo 16, joka toteutus on tänä vuonna hiilineutraali.

 Tervetuloa Joulunavaukseen ja samalla voi alkaa pistämään Joulua pakettiin Iisalmen liikkeitä ja palveluita hyödyntäen. Muistetaan vaan kaikki, että tullaan paikalle vain terveenä sekä muistetaan turvavälit sekä voimassa olevat maskisuositukset, kertoo Mervi Narinen Iiden ry:stä ja kiittää lopuksi yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat kaikille avoimen Joulunavaustapahtuman järjestämisen”

 OHJELMA

Klo 10-16 Joulutori; tunnelmalliset joulutuvat joulukuusen ympärillä sekä Taste Savo pop-up

Joulunavausohjelma torilla klo 12-16

  • Joulupukki ja jouluapulaisena Pihla Sallinen (Koko Suomi leipoo ohjelmasta tuttu!) tavattavissa torilla n.klo 12.15-15, jonka jälkeen heidät nähdään vielä lavalla.
  • Lapsille tonttupolku sekä lahjapaja (klo 15.30 mennessä osallistuneiden kesken arvonta. Palkinnon arpoo Hanhenlennon Tuisku-poro.)
  • Klo 12, 13 ja 14 Kinkkubingo
  • Iisalmen Taitoluistelijoiden esitys
  • Joulunavauspuhe kauppaneuvos Kalevi Hilli (Iisalmen yrittäjät ry puheenjohtaja)
  • Seurakunnan joulutervehdys seurakuntapastori Timo Dahlbacka sekä kauneimmat joululaulut kanttorina Hannu Virpi
  • Zirkonit Opaalit tanssiesitys "Rion auringon alla" (Iisalmen naisvoimistelijat)
  • Klo 14-16 Kaiken kansan joulupuuro 1200:lle (Iisalmen srk)
  • Ilotulitus

Myös Iisalmen Sanomien kaunein näyteikkunakilpailu käynnistyy.

www.iisalmi.fi/joulunavaus
https://www.facebook.com/events/1523234524696461

Ystävällisin terveisin ja lisätietoja,

Mervi Narinen 

Iiden ry
mervi.narinen@iiden.fi
050 5946176
www.iiden.fi

www.facebook.com/iidenry