Uutisarkisto

Hyppää mukaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksiin kirjaston kautta! – Lainattavat kausikortit harrastuksiin ja aktiviteetteihin löytyvät nyt Iisalmen kaupunginkirjastosta

iisalmi.fielämänikunnossa #elämänikunnossa #byiisalmi.jpgKausikortit kulttuuri- ja liikuntaelämyksiin kirjastosta
15.10.2021 16.00
2

Iisalmen kaupunginkirjastossa on mahdollista lainata kausikortteja monenlaisiin elämyksiin niin kulttuurin, kuin liikunnan ihmeiden parissa. Kausikortilla voi suunnata muun muassa Iisalmen Peli-Karhujen peleihin, Torstaiklassiset-konsertteihin tai Iisalmen uimahalliin ja uimahallin kuntosalille.

Tavoitteena on tuoda Iisalmen liikunta- ja kulttuuri-ihmeitä kaikille helposti löydettäviksi ja kannustaa jokaista iisalmelaista kokeilemaan ennakkoluulottomasti erilaisia elämyksiä molempien, sekä liikunnan että kulttuurin parissa. Syyskuussa 2021 lanseerattu Elämäni kunnossa -markkinointi on tuonut Iisalmen liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia esille ja koonnut vinkkejä niiden harrastamiseen. Kirjastosta lainattavat kausikortit tuovat elämykset lähemmäksi ihmisten arkea ja jokaisen ulottuville.

Torstaiklassiset-sarjan kausikortti

Torstaiklassiset-sarja aloittaa kymmenennen vuotensa. Se on varsin ansiokas taival pienen kaupungin klassisen musiikin konserttisarjalle. Erikoisuutena on marraskuun 2021 juhlakonserttiviikonloppu. Kausikortteja on kaksi ja kortin laina-aika on viikko.

Iisalmen Peli-Karhujen kausikortti

Iisalmen Peli-Karhujen kausikortti oikeuttaa seisomapaikkaan edustusjoukkueen Mestiksen runkosarjan kotiotteluissa. Kortin laina-aika on viikko.

Uimahallin Elämäni kunnossa -kortti

Iisalmen uimahallin Elämäni kunnossa -kortti oikeuttaa kolmen kerran vapaaseen uimahallin tai kuntosalin käyttöön. Kortin laina-aika on yksi viikko, lainaamispäivästä lukien 7 vuorokautta. Kortti on henkilökohtainen ja sama henkilö ei voi jatkaa lainausta uudelleen.

Syyskuussa 2021 lanseerattu Elämäni kunnossa -markkinointi on tuonut Iisalmen liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia esille ja koonnut vinkkejä näiden harrastamiseen. Katso Elämäni kunnossa -aktiviteetit ja vinkit nettisivuilta osoitteessa: www.iisalmi.fi/elamanikunnossa

Jaa myös omat hetkesi liikunnan ja kulttuurin harrastamisen parissa postaamalla somessa kuva hashtageilla #elämänikunnossa #byiisalmi ja inspiroi muitakin olemaan Elämänsä kunnossa Iisalmessa!