Ajankohtaiset tiedotteet

Hyödynnä maksuton LinkedIn – yrityksen rekrytointikanavana -koulutus!

Instagram post - 40.pngHyödynnä maksuton LinkedIn – yrityksen rekrytointikanavana -koulutus 20.10.2022.
26.9.2022 12.00
3

Hanki LinkedIn osaamista maksuttoman verkossa toteutettavan koulutuksen avulla. LinkedIn on hyvä lisäkanava rekrytointiin, kun tarvitaan uutta työvoimaa.

Ylä-Savon yrityksille suunnattu LinkedIn koulutus järjestetään 20.10.2022 kello 12:00-16:00 Teamisilla.


Kouluttajana toimii Hannu Pelli, jolla on monipuolista kokemusta LinkedInin käytöstä ja sen kautta niin asiantuntijoiden kuin suorittavan työn tekijöiden rekrytoinnista.
Koulutus on tarkoitettu kaikille alueen työnantajille ja varsinkin niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta somekanavien käytöstä rekrytoinneissa.


Koulutuksessa paneudutaan mm. LinkedInin merkitykseen nykypäivän ja tulevaisuuden rekrytoinneissa ja kuinka yritys voi hyödyntää LinkedIniä työntekijöiden löytämisessä ilman maksullisia rekrytointitunnuksia. Lisäksi käydään läpi miten omalla aktiivisuudella voi saada näkyvyyttä omalle yritykselle sekä kuinka houkutella potentiaaliset hakijat kiinnostumaan yrityksestä.


Koulutus liittyy Ketterää osaamista -hankkeen kanssa yhteistyössä pilotoitavaan kokeiluun, jossa testataan LinkedIniä työvoiman ja yritysten matchaamiseen osana Ylä-Savon osaamisen kehittämisen mallia. Kokeilun tavoitteena on etsiä uudenlaisia yhteistyön muotoja ja kokeilla uudenlaisia paikallisia ratkaisuja tunnistettuihin osaajatarpeisiin. LinkedIniä on perinteisesti hyödynnetty Suomessa lähinnä asiantuntijatason verkostoitumisessa ja rekrytoinneissa. Tässä pilotissa on tarkoitus laajentaa LinkedInin käyttöä kohderyhmiin, joissa sen hyödyntäminen ei ole vielä tyypillistä.


Ilmoittaudu mukaan tästä mahdollisimman pian, viimeistään 16.10.2022 mennessä