Ajankohtaiset tiedotteet

Haluaisitko rahoitusta liikeideallesi? Hae mukaan Draft-yrittäjyysohjelmaan 23.4. mennessä

Draft_haluaisitko-rahoitusta.jpg
2.4.2024 10.00
0

Iisalmen kaupunki osallistuu ensimmäistä kertaa Draft-yrittäjyysohjelmaan. Sinulla, iisalmelainen, on mahdollisuus hakea jopa 4000 euron rahoitusta yritysideallesi!

Draftista saat yrittäjyysvalmennusta, jonka avulla rakennat itsesi näköisen yrityksen ja kehityt menestyvien tuotteiden ja palveluiden lanseeraajana. Ensimmäisessä vaiheessa sinulla on mahdollisuus saada rahoitusta 1000 euroa ja toisessa vaiheessa 3000 euroa
 
 Kenelle Draft on tarkoitettu?

Voit hakea Draft Program®  -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai Iisalmessa, tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Mitä hyötyä Draftista on?

  • Jos tulet valituksi Draft-ohjelmaan, pääset neljän kuukauden mittaiselle valmennusjaksolle, jonka aikana sinua auttavat Draft-ohjelman eri alojen asiantuntijat
  • Tutustut ja verkostoidut muiden alkavien yrittäjien kanssa
  • Saat rahoitusta 1. vaiheessa 1000 €. Jos tulet ensimmäisen vaiheen jälkeen valituksi jatkovaiheeseen on lisärahoitus 3000 €
  • Saat näkyvyyttä omalle uudelle alkavalle yritystoiminnallesi

Toiminnan on tähdättävä kasvavaan ja uudella tavalla tehtävään liiketoimintaan. Voit hakea Draft Program® -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Kuopion kaupungin haussa hakijan pitää olla Kuopiosta, ja Iisalmen kaupungin haussa Iisalmesta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Kuopion ja Iisalmen kaupungin rahoitusta haettaessa yrityksen tai perustettavan yrityksen kotipaikka on oltava kyseessä olevassa kaupungissa – muiden hakujen osalta Pohjois-Savossa. Draft ohjelmaan ei voida valita tiimejä, jotka kehittävät tuotetta tai palvelua yritykselle, jolla on liikevaihtoa. Draftin 2. vaiheen haussa hakijalla voi olla liikevaihtoa.

Tiimin jäsenet voivat olla jäsenenä vain yhdessä hakijatiimissä. Draft-ohjelmaan voi hakea kerrallaan joko Pohjois-Savon tai Joensuun hausta.

Lisätietoja Iisalmen kaupungin yritysasiantuntija Eija Heiliolta, 040 630 5527 tai eija.heilio@iisalmi.fi

Hae mukaan: https://draftprogram.com/kuopion-haku/