Matkailun ajankohtaiset

HEIKKI KUJANPÄÄ OHJAA KOLJONVIRTATEATTERIIN KESÄLLÄ 2020

Iso iitan perintö.jpg
30.1.2020 11:00

Koljonvirtateatterin seuraava tuotanto on Heikki Kujanpään kirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia ISO-IITAN PERINTÖ. Teatterin uudistetussa katsomossa pääsee 11.6. alkaen aikamatkalle 1970-luvulle ja erääseen tutun oloiseen savolaiseen pikkukaupunkiin, jossa rakkaus roihuaa, kyttääminen on kunniassaan ja perintörahoilla on seksikkyyttä lisäävä vaikutus. Pääroolissa kilhakkana savolaislyylinä nähdään monista tv-ja elokuvarooleistaan tuttu Anna-Leena Sipilä.

”Olen innoissani tilaisuudesta päästä ohjaamaan lapsuuteni kotikaupunkiin näytelmää, jossa voin vihdoin toteuttaa vinoa savolaista puolta itsessäni”, iloitsee Heikki Kujanpää.

”Nyt Koljonvirtateatterissa otetaan hieno askel eteenpäin legendaarisen teatterintekijän ohjaksissa”, hehkuttaa Koljonvirtateatterin vetäjä Ismo Apell.

Työryhmään etsitään näyttelijöitä. Heidät valitaan Iisalmen työväentalolla 1.2. klo 12-15.30 järjestetyn koe-esiintymisen perusteella. Kokemus aiemmista roolitöistä esimerkiksi harrastajateattereissa on hyväksi. Tarjolla on rouheita ja värikkäitä rooleja 18-30 -vuotiaille naisille, yhdelle nelikymppiselle naiselle ja yhdelle kuusikymppiselle miehelle. Soveltuvuus, laulutaito ja savonmurteen hallinta ovat ikämääreitä tärkeämpiä.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä joko puhelimitse 040-5626206 tai sähköpostitse os. iidaliina@turpatalli.fi. Samalla saa tietoa tarjolla olevista rooleista ja koe-esiintymisestä.

Iisalmessa lapsuutensa elänyt Heikki Kujanpää tunnetaan teatteri-, elokuva- ja tv-töistään, joissa hän kykenee usein yhtä aikaa sekä naurattamaan että liikuttamaan yleisöä. Teatteria hän on ohjannut Q-teatterissa ja useissa eri kaupunginteattereissa, kuten Helsingissä ja Kuopiossa, jossa hän toimi myös teatterinjohtajana 2000-luvulla.

Viimeksi Kujanpää on ohjannut palkitut SUOMEN HAUSKIN MIES elokuvan ja DONNA –komediasarjan.

🎭Liput NYT myynnissä ennakkohinnoilla osoitteessa https://www.tiketti.fi/iso-iitan-perinto-mansikkaniemen-kesateatteri-iisalmi-tickets/67751

🎭 Ale-lipun hinta 28€/hlö (norm. 30€/hlö). Hinnan päälle lisätään Tiketin oma palvelumaksu. Ennakkohinnat ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka.