Matkailun ajankohtaiset

Green Start vastuullinen matkailu ja Sustainable Travel Finland –ohjelma, etäwebinaari

50344758826_4cccc61e6c_c.jpgSavusauna_tontut_ Sininen Helmi Ylä-Savossa Kiuruvedellä. Kuvaaja: Sofia Tenhunen
19.2.2021 12.00

Haluaisitko tietää miten ottaisit paremmin huomioon kestävän matkailun periaatteet omassa liiketoiminnassasi? Millaisista asioista ja miten vastuullisuudesta voisi viestittää vielä paremmin asiakkaille ja sidosryhmille? Mitä kestävä kehitys tarkoittaa? Oletko vastuullisesta matkailusta kiinnostunut toimija?

Lähde mukaan Green Start vastuullinen matkailu ja/tai Sustainable Travel Finland -polulle! Keskiviikkona 24.3.2021 klo 9 - 16

Järjestämme Green Start vastuullinen matkailu ja Sustainable Travel Finland –ohjelman starttipäivän Ylä-Savon alueella ja kutsumme kaikki mukaan tälle yhteiselle vastuullisuuden polulle. Päivä on kaksiosainen: Aamupäivällä on johdatus vastuulliseen matkailuun Green Start näkökulmasta ja iltapäivällä tutustutaan STF- ohjelman sisältöön. Saat vinkkejä ja tietoa kuinka vastuullisuus voisi tulla osaksi yrityksesi toimintaa turvallisuutta unohtamatta. 

Kestävä matkailu on jo nyt ja yhä enemmän myyntivaltti, vastuullisuus on valintoja ja toiminnan näkyväksi tekemistä. Samalla vastuullisuus voi tuoda säästöjä yrityksellesi. Miten? Tule kuulolle 24.3.21 

Maksuton webinaarikoulutus on avoin kaikille Ylä-Savon matkailuyrityksille sekä vastuullisesta matkailusta kiinnostuneille ja toimijoille. Tämän päivän jälkeen on mahdollista tehdä Green Start -vastuullisen matkailun toimintasuunnitelma. Suunnitelma lähetetään arvioitavaksi ja yritykset, joiden suunnitelma hyväksytään, saavat Green Start -statuksen ja logon käyttöönsä. Green Start on hyvä ponnahduslauta, jos yritys haluaa lähteä vaikka myöhemmin mukaan Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan. Toiminnan laadun kehittämisestä kiinnostuneet yritykset voivat jatkaa Laatutonni -koulutuksen parissa.

Päivän ohjelman näet: Tiedostot -kohdasta.

Koulutus järjestetään Teams verkkoyhteydellä. Ilmoittaudu täältä.

Lisätietoa: Kirsi Piirainen, projektipäällikkö, kirsi.piirainen@iisalmi.fi tai puhelimitse: 040 628 9910

Järjestäjä: Ylä-Savon matkailutuotteet kestävälle kehityspolulle –hanke (Iisalmen kaupunki, Iisalmi ja tienoot, Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoitus)

 

 

Tiedostot