Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka

Get Together -tapahtuma Iisalmen seudulla kesätöissä oleville nuorille osaajille: Tervetuloa tutustumaan seudun ihmeisiin ja muihin nuoriin ihmeidentekijöihin!

OlusetGetTogether8.7.2022.pngLove By Iisalmi Get Together -tapahtuma järjestetään 8.7.2022 klo 17 - 19.
14.6.2022 13.00

Iisalmen seudun yrityksissä ja muissa kausityötä tarjoavissa organisaatioissa työskentelee lukuisia nuoria osaajia kesä- ja kausitöissä tänäkin kesänä. Yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -verkosto haluavat tarjota kaikille heille iloisen Get Together -tapahtuman, jossa on tarjolla hyvää seuraa ja tietoa Iisalmen tarjoamista mahdollisuuksista vapaa-aikaan, uraan ja koulutukseen liittyen. Sopiva hetki tapahtuman järjestämiseen on yksi Iisalmen kesän perinteisistä kohokohdista, Oluset-viikonloppu. Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen saunatiloissa perjantaina 8.7.2022 klo 17 – 19 järjestettävään tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Iisalmen seudulla kesätöissä olevat nuoret osaajat (n. 16 – 29 vuotiaat). Seudun yrityksiä kannustetaan jakamaan tietoa tapahtumasta omille kesätyöntekijöilleen, jotta mahdollisimman moni saisi tiedon yhteisöllisyyttä virittävästä tapahtumasta.

Vapaamuotoisessa tapahtumassa osallistujat voivat tutustua muihin ihmeidentekijöihin ja nauttia rennosta tunnelmasta ennen Olusia. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista saada vinkkejä Iisalmen harrastus- ja vapaa-ajan tarjonnasta, ura- ja opiskelumahdollisuuksista ja lähimatkailun kohteista Iisalmessa ja tienoilla. 30:lle ensimmäiselle luvassa on ilmainen Oluset-lippu. Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman tavoitteena on saada seudulle kesätöihin tulleet tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja tutustumaan toisiinsa sekä seudun moniin ura- ja elämisen mahdollisuuksiin. 

”Kenties näin synnytetään toivotunlaista kipinää Iisalmen ja nuorten osaajien välille – sellaista kipinää, joka voi johtaa pidempäänkin suhteeseen ja sitoutumiseen seutuun!”, toivoo Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamari, Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -verkosto. Järjestäjät toivovat seudun yritysten ja organisaatioiden jakavan tietoa tapahtumasta omille kesätyöntekijöilleen. 


Tapahtuma Facebookissa: