Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka

Elämäni kunnossa -kesäbingo nostaa esiin Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntaihmeitä ja kannustaa kokeilemaan eri aktiviteetteja kesän aikana

Elämäni kunossa -logo sekä kolmen kuvan kollaasi. Kuvissa naisia jumppaamassa kesäisessä puistossa, Juhani Ahon museon pihapiiri ja lasten liikennepuistoElämäni kunnossa -bingossa pääset testaamaan, kuinka hyvin tunnet Iisalmen kesäaktiviteetteja
17.6.2022 11.00

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – liikunnan ja kulttuurin yhteinen markkinointikonseptin avulla tuodaan esiin kaupungin harrastustarjontaa ja kannustetaan kokeilemaan molempia – sekä kulttuuri että liikuntamahdollisuuksia. Nyt käynnistetty Elämäni kunnossa -kesäbingo esittelee kaupungin runsaan aktiviteetti- ja harrastustarjonnan kesäisiä menovinkkejä. Bingoon voi osallistua verkkosivuilla ja osallistuneiden kesken arvotaan kulttuuri- ja liikunta-aiheisia palkintoja.

Iisalmen kaupunki lanseerasi syksyllä 2021 Elämäni kunnossa -markkinointityön, jonka avulla halutaan tuoda kaupunkimme kulttuuri- ja liikuntapalveluita paremmin ihmisten tietoisuuteen sekä kannustaa jokaista kokeilemaan rohkeasti harrastuksia, niin kulttuurin kuin liikunnan parissa. Elämäni kunnossa -markkinoinnin viesti on, että Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut tekevät parhaansa, jotta entistä useampi ihminen voisi elää Iisalmessa elämänsä kunnossa ja niin hyvinvoivana, kuin se omalla kohdalla on mahdollista. Kaupunki tarjoaa oivalliset puitteet aktiiviseen ja hyvinvoivaan elämään ja haluaa inspiroida asukkaita löytämään uusia harrastuksia ja tapoja edistää omaa hyvinvointiaan.

Elämäni kunnossa -aiheinen kesäbingo osoitteessa www.iisalmi.fi/elämänikunnossabingo esittelee Iisalmen kaupungin tarjoamia kesäaktiviteettejä ja harrastuksia. Bingoon osallistuminen on maksutonta ja jokainen voi osallistua siihen omalla tietokoneellaan tai älypuhelimellaan kaupungin verkkosivujen kautta. Leikkimielisessä bingossa tarkoituksena on saada viiden ruudun aktivoituminen, jonka jälkeen voi jättää yhteystietonsa ja osallistua palkintojen arvontaan. Palkintoina voi voittaa kulttuurikeskuksen lahjakortteja, tuotepalkintoja Iisalmen uimahallin kuntosalille sekä Elämäni kunnossa -aiheisia tuotteita. Osallistumisaikaa on 31.8. saakka ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Bingossa pääset valitsemaan ruutuja sen mukaan, mitä kesätekemisiä ja harrastuksia Iisalmessa olet käynyt kokeilemassa. Samalla saat vinkkejä kesäaktiviteeteista, joiden kautta pääset entistä paremmin tutustumaan oman kotikaupungin tarjoamiin palveluihin. Bingoruutuja pääset klikkailemaan, mikäli olet esimerkiksi uppoutunut paikallishistoriaan kulkemalla Koljonvirran historiapolkua, osallistunut Raatihuoneen kesäiseen puistojumppaan tai käynyt viettämässä iloista kesäpäivää Lasten liikennepuistossa. Katso kaikki aktiviteetit Elämäni kunnossa -bingossa, osoitteessa www.iisalmi.fi/elämänikunnossa ja poimi talteen vinkit ihmeen hyvän kesän viettoon ja hyvää tekeviin harrastuksiin Iisalmessa!