Uutisarkisto

By Iisalmi ja KASVU By Iisalmi –mukana Future Savon kiertueella viemässä Iisalmen kutsua

Kasvu By Iisalmi.jpgIisalmen kaupungin Elinvoimapalveluiden yritysasiantuntija Virpi Murtola (kuvassa vasemmalla) ja markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, sekä Mainostoimisto Polun Taina Karvonen suunnittelevat toukokuisen Roadshow –kiertueen materiaaleja.
26.4.2019 11.11
0

Iisalmen seutua Future Savon koordinoimalla Olemisen vapaus –kiertueella edustetaan varsin vahvasti: By Iisalmi- ja MikroGrow –hankkeessa mukana olevista yrityksistä koostuvan KASVU By Iisalmi –toimijoiden yhteisosastolla vetonaulana on Kauppakärry paikallisine tuotteineen ja herkkuineen.

Lisäksi osalle toukokuisen kiertueen paikkakunnista lähtee mukaan Iisalmi ja tienoot –matkailuyritysten edustajia. Osalla seutumme yrityksistä, kuten esimerkiksi Ponssella, on oma esittelypisteensä roadshow –toreilla.

Iisalmen seutuun liitetään vahvasti letkeä huumori, ja sitä kiertueella edustaa varmaksi vetonaulaksi todettu Onni Lykyn Onnenpyörän pyöritys. Osalla kiertueesta tarjotaan myös Sawolaista Wellnessiä, sillä Keila- ja liikuntakeskus Liike tulee vetämään lounasjoogaa ja taakojumppoo. Yläsavolaisia makunautintoja on myös tarjolla: Pesolan Pihvilihan isäntä tarjoaa lihaisia nälänkarkotteita, ja Iltalypsyn muikkukukot vievät varmasti kielen mennessään.

Iisalmi tekee kiertueen viestiä vahvistaakseen myös oman monimediallisen kampanjansa, jonka kautta houkutellaan tulemaan kiertueelle tutustumaan seudun tarjoamiin monipuolisiin yrittämisen, asumisen, työssäkäynnin ja kouluttautumisen sekä myös vapaa-ajan ja matkailun mahdollisuuksiin. Kampanjassa on lisäksi myös muita koukkuja, jotka houkuttelevat pohtimaan, voisiko omaa elämää lähteä rakentamaan seudulle, jossa ihmeitä ei odoteta – niitä tehdään yhdessä.

 Kiertueaikataulu ja paikkakunnat:

13.5.2019 Rovaniemi, Kauppatori
15.5.2019 Oulu, Kauppatori
17.5.2019 Kajaani, Raatihuoneentori
20.5.2019 Joensuu, Kauppatori
22.5.2019 Tampere, Keskustori
28.5.2019 Helsinki, Narinkkatori

 Yrittäjä, ilmoittaudu mukaan tästä>>