Ajankohtaiset tiedotteet

By Iisalmi -tunnustuksen saajaksi ehdolla viisi positiivisuuden lähettilästä - Äänestä ja vaikuta!

byiisalmitunnustus-2020-logo-900x900px.jpg
17.9.2020 8.00
1

Viime viikolla Kuntamarkkinoinnin SM-hopeasijalle yltäneen By Iisalmi –yhteismarkkinoinnin eräs vuosittaisista teoista on brändin nimeä kantavan tunnustuksen jakaminen. Yhteisöllinen By Iisalmi –tunnustus on jaettu jo kolme kertaa (2017-2019), ja nyt sarjassaan neljännessä yleisöäänestyksessä vuonna 2020 ehdolla on viisi yhteisön aiemmin finaalivaiheeseen rankkaamaa ehdokasta. Tästä shortlist –joukosta yleisö valitsee voittajan, joka julkistetaan By Iisalmi –seminaarissa 11.11.2020.

”Vuosittain jaettavalla By Iisalmi –tunnuksella haluamme nostaa esille tekoja, joilla on vaikutettu myönteisesti Iisalmen seudun vetovoimaisuuteen ja elinvoimaisuuteen. Tunnustus on osoitus ’Haluan tehdä parasta’ –asenteesta ja positiivisuudesta, jolla on tehty hyvää Iisalmessa, tai jopa valtakunnallisesti tai kansainvälisesti. Tunnustus on kunnianosoitus myös ehdokkaan taustayhteisölle – ihmeet tehdään yhdessä, ja näidenkin viiden upean ehdokkaan taustalla on omat verkostonsa ja tukijoukkonsa.”, toteaa Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski.

”By Iisalmi –tunnustuksen saajaehdokkaiden menestystarinat toimivat esimerkkeinä, joiden myötä kannustamme myös uusiin ihmetekoihin yhteisömme hyväksi. Teot voivat olla esimerkiksi yrittäjyyteen, seuratoimintaan, kulttuuriin tai liikuntaan liittyviä – mitä vain sellaista, joka rakentaa seudustamme entistä houkuttelevampaa.” kertoo Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen.

Vuoden 2020 By Iisalmi –tunnustuksen yleisöäänestyksessä ovat ehdolla:
Koko Jazz Clubin toiminnanjohtaja, muusikko Timo Hirvonen: Uraauurtava kulttuurivaikuttaja ja jazzmies.
Kitaristi-laulaja Tomi Tajakka – Maailmaa kiertävä muusikko ja paluumuuttaja.
Sarjakuvataiteilija Petteri Tikkanen – Humaani, palkittu sarjakuvataiteilija.
Liikunta-alan yrittäjä Laila Kämäräinen – Lähettiläs liikkeelle ja hyvälle ololle omana itsenään.
Yrittäjä, Iiden ry:n puheenjohtaja Jukka Ryhänen: Positiivinen Yhdessä Tekijä isoilla alkukirjaimilla.

Ehdokkaiden tarinat luettavissa www.iisalmi.fi/byiisalmitunnustus –sivulla. Samalla sivulla voi antaa äänensä omalle ehdokkaalleen.
By Iisalmi –tunnustuksen äänestysaika on 17.9. – 16.10.2020. Äänestämään pääsee myös Iisalmen Sanomien ja Töllöttimen kautta jaettavilla äänestyslomakkeilla, jotka tulee palauttaa Iisalmen kaupungintalon i-pointtiin.

Tunnustuksen saaja mukaan lähettilästyöhön


Kaikki ehdokkaat ovat jo valmiiksi seudun vetovoiman lähettiläitä, mutta yleisöäänestyksen voittajan kanssa yhteistyötä tehostetaan entisestään. Esimerkiksi viimevuotinen voittaja NHB:n valmentaja ja yrittäjä Matti Kokkonen on vieraillut oppilaitoksissa kertomassa omien vahvuuksien löytämisestä ja kaverin kannustamisesta, ja vienyt seuransa kisajoukkueen kanssa By Iisalmi –viestiä maailmalle kisamatkoilla. Tulevan, By Iisalmi –seminaarissa 11.11.2020 julkistettavan voittajan kanssa tehdään suunnitelma siitä, miten hän luontevasti oman tekemisensä ohessa voi olla mukana rakentamassa seudun vetovoimasuutta By Iisalmi –brändin viestiä vieden.

”Tämänkaltaiset teot ovat parasta lähettiläsmarkkinointia – ne kertovat aidosta yhteistyöstä ja sitoutumisesta isolla joukolla tekemään Iisalmesta entistäkin parempaa paikkaa kaikille!”, kertoo Laura Koski.