Ajankohtaiset tiedotteet

BY IISALMI -TUNNUSTUS: Ennätysmäärä ääniä – voittaja julkistetaan By Iisalmi -seminaarissa

Pesolan Antti kävi markkinoimassa Iisalmen seutua joulupukillekin. .jpgPesolan Antti kävi markkinoimassa Iisalmea joulupukillekin, kun Rovaniemellä oltiin Future Savon Olemisen vapaus -kiertueella.
9.10.2019 14:00
1

Iisalmen kaupungin, kumppaniyritysten ja –oppilaitosten yhteisessä By Iisalmi –brändityössä yhtenä vuosittaisena tekona on tunnustuskampanja, jolla nostetaan esille Iisalmen seudun elinvoimaisuuteen ja vetovoimaisuuteen vaikuttaneita tekoja. Tänä vuonna yleisöäänestyksessä oli mukana viisi yhteisön ehdotuksista karsinnan kautta valittua ehdokasta, jotka kaikki ovat osoittaneet kisan kriteerien mukaisesti tinkimätöntä ’Haluan tehdä parasta’ –asennetta ja positiivisuutta. Ääniä annettiin ennätykset 2741.

11.9. – 6.10.2019 toteutetun yleisöäänestyksen aikana yhteisö osallistui kampanjaan äänestyksen lisäksi myös jakamalla sosiaalisessa mediassa ehdokassivujen esittelyjä. Näin kampanjalla pystyttiin kertomaan erilaisista yhteisön kannalta merkityksellisistä teoista, joita ehdokkaat taustajoukkoineen ovat toteuttaneet.

Ehdokkaina olivat:

Louhenkatupäivä –tapahtuma

Matti Kokkonen, NHB:n puheenjohtaja & valmentaja

Tuija Pehkonen, media-alan ammattilainen

Marja Lipponen, Pallo-Kerho 37:n sihteeri

Iisalmen kaupunginkirjasto

Vuonna 2018 tunnustuksen saanut Pesolan Antti on kiitollinen ”suurlähettiläsvuodestaan” 


Yleisöääniä eniten kerännyt ehdokas eli kisan voittaja julkistetaan 14.11. järjestettävässä By Iisalmi –seminaarissa, jossa se tai hän saa painavan pystin kiertopalkintona vuoden 2018 By Iisalmi –tunnustuksen saaneelta Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskaselta. Antille pystin luovutti lumilautailija Rene Rinnekangas.

Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskanen kertoo humoristiseen tyyliinsä ”suurlähettiläsvuoden” olleen vauhdikas etenkin KauppaKärry –kiertueen ansiosta:

”Suurlähettilään vuoteen on sisältynä paljon työtä, työtä ja työtä. Reissuja on piisannut ja varsinkin kevvään korva ol melekosta mänemistä. Viikonloput ol jo myöty erlaesiin kinkereihin ja viikonpäivinä ol sitten kiertuetta kärrin, Pai Iisalamen ja Future Savon Olemisen vappauvven kanssa. Kaekesta raskauvestaan huolimatta oli antosoo ja mukavoo! Tottakae sitä on tuotu ja tuuvaan etelleen Iisalammee ja Runnia kartalle sekä immeisten tietoesuuteen. Ee ilikiä olla kehumata mistee on kotosin.”, kertoo Antti Niskanen menneen vuoden kuulumisistaan. Kysyttäessä, mitä neuvoja hän haluaisi antaa tuleville By Iisalmi –tunnustuksen saajille ja –lähettiläille, hän jatkaa:


”Rintarottingilla puhhuuvaat omana ihtenään tästä seuvusta. Liika imelyys on pahasta. Muistetaan myös tämä koko Savon alue kokonaisuuvessaan. On kaikkien etu, tulpa immeisijä sitte Iisalammeen tae muihin lähikuntiin - tae jopa Runnille. Tuuvaan positiivisessa mielessä työmahollisuuvet, hyvä kämppätilanne, lähiruoka, opiskelu- ja harrastusmahollisuuvet. Pittää tok tuuva esille myös niitäkin asioita, missee olis parantamisen varroo. Tiijä vaekka tulloo uusija iteoita ulkopuolisilta immeisiltä.”

Tunnustuksen saajasta toivotaan edeltäjiensä tapaan Iisalmen seudun vetovoimalähettilästä. Rene Rinnekankaan kanssa toteutettiin mm. Iisalmessa kuvattu lumilautailuvideo, joka sai huippusuosion sosiaalisessa mediassa. ”Pesolan Antti” brändäsi By Iisalmi –tuotteita lähilihastaan sekä oli mukana kaupungin kiertueilla aina Rovaniemeltä Helsinkiin tarjoamassa aitoja yläsavolaisia makunautintoja. Jatkossakin ehdokkaan oma osaaminen on avainasemassa siinä, miten hän tai se tunnustuksen saajana tulee toimimaan iisalmelaisen tinkimättömän osaamisen lähettiläänä.

Vuoden 2019 By Iisalmi –tunnustuksen tärkeät numerot:

- yleisöehdotuksia tunnustusäänestykseen valittavista teoista, henkilöistä, yrityksistä tai tuotteista saatiin verkkokyselyllä 78 kpl
- raati valitsi yleisöäänestykseen 5 ehdokasta
- yleisöäänestyksessä annettiin yhteensä 2741 ääntä
- tunnustus jaetaan tänä vuonna kolmannen (3.) kerran
- Ahmotuote Oy:n suunnittelema, valmistama ja lahjoittama kiertopalkinto painaa liki 5 kg
- Tunnustus julkistetaan 14.11.2019 By Iisalmi –seminaarissa

 

Lisätietoja By Iisalmi –brändityöstä ja –tunnustuksesta:

Elinkeinojohtaja Terho Savolainen, terho.savolainen@iisalmi.fi, puh. 040 630 5328
Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, laura.koski@iisalmi.fi, p. 040 632 5868