Asutko tai työskenteletkö Ylä-Savon seudulla? Haluaisitko opiskella tradenomiksi joustavasti työn ohella?

laptop-gf8ca891eb_1920.jpg
20.2.2023 14.30

Nyt se on mahdollista, sillä Savonia-ammattikorkeakoulu käynnistää huhtikuussa 2023 tradenomin polkuopinnot Ylä-Savossa.

Opinnot toteutetaan monimuotototeutuksena, joten opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella verkko-opintoina. Verkko-opinnot mahdollistavat aikaan ja paikkaan sitomattoman opiskelun. Verkko-opintojaksoihin on tarjolla verkossa tapahtuvaa ohjausta sekä tarpeen mukaan myös lähiohjausta. Monimuoto-opiskelijoilla on lukuvuoden aikana muutama ns. intensiivitapaaminen.

Polkuopinnoissa opiskelet tradenomin tutkintoon kuuluvia ensimmäisen opiskeluvuoden opintoja Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana. Suoritettuasi hyväksytysti tradenomin ensimmäisen vuoden opinnot (60 op) voit hakea tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta. Tradenomiksi valmistut 3–3,5 vuodessa.

Tradenomin polkuopinnot on suunnattu erityisesti Ylä-Savon talousalueilla asuville ja työskenteleville. Polkuopinnot sopivat henkilöille, jotka haluavat kehittää liiketalouden osaamistaan ja joiden tavoitteena on suorittaa liiketalouden alan korkeakoulututkinto. Opinnoissa ei ole työkokemus- tai pohjakoulutusvaatimusta. Savonian avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintojen vuosimaksu on 350 euroa.

Lisätietoa tradenomin polkuopinnoista Ylä-Savossa ja linkin ilmoittautumiseen löydät tästä.
Polkuopintoihin ilmoittautuminen alkaa 27.2.2023 klo 8.00 ja päättyy 5.3.2023. Ole nopea, sillä polkuopintopaikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ketterää osaamista -hanke on ollut edistämässä tradenomin polkuopintojen saatavuutta Ylä-Savon alueelle. Hankkeen yhtenä keskeisenä toimenpiteenä on toimia aktiivisesti mukana osaajatarpeeseen vastaavan koulutuksen lisäämiseksi alueelle ja edistää seutukaupunkien koulutusmahdollisuuksia.