Lapinlahti

#taideviesti -ikkunanäyttely

ikkunasta.jpg
9.5.2022 0.00–31.8.2022 0.00

Lasten taidetta ikkunanäyttelynä Lastussa.

Lasten ja nuorten taidetta, joka on syntynyt Lastun toiminnassa, on esillä ikkunanäyttelynä Lastussa. #taideviesti -ikkunanäyttely työstetty nyt kolmannen kerran kesäksi esiin Lastun ikkunoihin.

Taideviestin tavoitteena on, että lasten ja nuorten taidetta tuodaan eri tavoin esiin ja sitä voi löytää mitä mielikuvituksellisemmista paikoista arjen ympäristöistä.

Lastu haastaa Taideviestiin kaikki pohjoissavolaiset

Taideviesti nostaa lasten ja nuorten taiteen näkyväksi sekä lasten ja nuorten äänen kuuluvaksi. Taideviestin tavoitteena on, että lasten ja nuorten itse tekemiä, sommittelemia sekä esille laittamia yllättäviä taidemerkkejä ja -jälkiä, voi etsiä ja löytää mitä mielikuvituksellisemmista paikoista arjen ympäristöistä. Jokaisen lapsen ja nuoren itseilmaisu taiteen keinoin on arvokasta. Taide on leikkiä, keksimistä, löytämistä, mielikuvitusta, iloa ja luovuutta. Ota kuvia teoksista ja jaa sosiaalisen median kanavissa #taideviesti, #konststafetten, #lastenkulttuuri- ja #barnkultur-hästägien kera. Haasta myös muita mukaan nostamaan lasten ja nuorten taidetta esiin.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Linnansalmentie 85, 73100 Lapinlahti
Puhelin:
Email:
Www-osoite: http://www.lastu.fi

Tapahtuman järjestää

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
Yhteyshenkilö: Mervi Eskelinen
Puhelin: 0503267243
Www-osoite: http://www.lastu.fi