Iisalmi

Yritysvastuullisuuskoulutus

yritysvastuullisuuskoulutus_nelio_png.png
15.11.2023 8.25–12.20

Yritysvastuullisuus on tänä päivänä olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa. Koulutuksessamme pääset verkostoitumaan alueen toimijoiden kanssa ja oppimaan tarkemmin seuraavista aiheista: Hankintaketjujen vastuullisuus, ESG raportointi ja CSRD, EU-Taksonomia, GRI ja ESRS

Tervetuloa KiertoKasvu -hankkeen järjestämään tapahtumaan, jossa pääset kuulemaan erinomaisia luentoja yritysvastuullisuudesta ja siitä, miten se vaikuttaa pk-yritysten arkeen Suomessa. Aamupäivän aikana käsiteltävät aiheet selkeyttävät ympäristötermistöä jonka kanssa yritykset ja kansalaiset nykyään painivat.

Tämä tilaisuus on ensimmäinen osa KiertoKasvu -hankkeen järjestämää ympäristövastuullisuuden koulutuspakettia joka käsittelee läpileikkaavasti nykyisiä vaatimuksia ja tavoitteita jotka linkittyvät yritysten ympäristöpolitiikkaan.

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä, jolloin pääsee verkostoitumaan maittavan hotelliaamiaisen äärellä jo ennen luentoja. (Näitä paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa!) Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä. Lähetys alkaa 8.25 ja siihen lähetetään osallistumislinkki jokaiselle tilaisuuteen ilmoittautuneelle.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/E4CC17FD3A10D32F

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Kirkkopuistonkatu 28, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Kiertotaloudella uutta kasvua Pohjois-Savoon
Yhteyshenkilö: Raimo Hämäläinen
Puhelin: 0408344433