Tulevat tapahtumat
Iisalmi

YOM: Liikkuva kuva Iisalmi

liikkuva_kuva_kayttaja.jpg
3.4.2019 9:00–16:00

Tervetuloa Yritys oppii ja menestyy palvelun liikkuvan kuvan poluille mestari-videoijaksi.

Koulutus koostuu kolmesta jaksosta (Digistartti, Digikäyttäjä ja Digitrainer) joissa opimme käytännössä tekemällä liikkuvan kuvan tekemistä, editointia, julkaisemista ja näkyvyyden optimointia. Voit osallistua yhdelle haluamallesi, tai osallistua kaikkiin kolmeen ja ottaa rajun digiloikan yrityksenne näkyväksi tekemisessä. Katso tarkemmat kuvaukset ja mieti mikä lähtötasonne on. Näin saadaan paras mahdollinen paketti kasattua juuri teille. Voit kasata itsellesi myös polun Digistartista aina Digitrainer asti.

Digikäyttäjät - Liikkuva kuva

Digikäyttäjät- tasolla katsotaan syvemmin tarinankerrontaa ja hyviä käytänteitä videoita tehdessä ja julkaistaessa. Tutustumme syvemmin kuvaamiseen ja niiden editointiin tarinankerronnassa. Niin että saamme luotua koukuttavaa sisältöä. Perehdymme syvemmin keskeisimpiin keinoihin tuottaa laadukasta sisältöä olemassa olevilla välineillä. Aina teknisistä asioista, kuten valotus, ääni ja vakkaus sisällöllisempiin asioihin kuten rytmi, toistuvuus ja viestiminen. Opimme vahvasti yhdessä tekemällä. Tavoitteena on ottaa digiloikka aloittelijasta jo vähän pidemmälle osaavaan. Päivän aikana toteutamme videotyön ja julkaisemme sen. Learning by doing.

MITÄ OSAAMISTA JA VÄLINEITÄ ENNESTÄÄN?

  • Oletko käynyt YOM:min Digistartti- osuuden ennen tätä? Jos olet, niin pääset hyvin kyytiin seuraavalle tasolle. Jos et ole, niin löydät miten ja mistä iPadista avataan kamera. Olet ehkä kokeillut myös iMovie- editointiohjelmaa tablet- laitteessasi. Ei tarvitse mitkään mestari olla, mutta tabletin käyttämisen perusteet ovat sinulle jo tuttuja. Laitteessa on tilaa videoille ja olet kuvannut jonkun videoklipin jo ennestään. Omaan käyttöön kissastasi tai mistä tahansa.
  • Tablet- laite jolla voit tallentaa videota. Suosimme Applen iPad- laitteita joka ei ole montaa vuotta vanha. Se on helpoin väline saada nopeasti aikaan hyvää jälkeä. Jos siis haluat johonkin panostaa, niin tämä on se laite johon investoida. Se maksaa itsensä takaisin moninkertaisena. Eikä ole montaa satasta.
  • Ääni on videossa tärkeää. Jos haluat panostaa siihen hieman enemmän, jota toki suosittelemme, niin kannattaa miettiä paremman mikrofonin hankkimista. Emme suosi mitään verkkokauppaa, mutta olemme todenneet RØDE smartLav- nappimikrofonin olevan hyvä lisä Applen iPad- laitteeseen. Varmista tarvitsetko adapteria 3.5mm kytkemiseksi iPad- laitteeseesi. Silloin kyseessä on 3,5mm - muunto - lightning- adapteri. Kauppias kyllä tietää kun sanot että “haluan tähän tablettiin langallisen mikin”. Tämä Rhode- mikrofoni on hinnaltaan noin 50 euroa, mutta kasvattaa äänenlaatua kummasti. Katsoja kiittää.
  • Innostus ja ilo - kokeilunhalu - opimme paljon kokeilemalla ja yhdessä. 
  • Teillä on jokin julkaisualusta, kuten Youtube- kanava, Facebook, Twitter, Instagram jne. jo käytössä ja sinulle on pääsy julkaisemaan kyseiseen kanavaan.

KOULUTTAJA: Tom Hagelberg p. 050 331 5755 tai tom.hagelberg(at)tamora.fi , Tamora Oy.

TOTEUTUSAJANKOHTA: 3.4.2019 IISALMI Klo 9-16. Koulutuspäivä on 7 h mittainen. Muistetaan syödä myös välissä.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 26.3.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/käyttäjäliikkuvakuvaiisalmi

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.10 henkilöä (max.15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai tuija.kokkonen(at)ysao.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.

Hinta: HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: