Tulevat tapahtumat
Iisalmi

YOM Iisalmi: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer) -koulutus

branditrainer_1.jpg
25.4.2019 9:00–12:30

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla. Bränditrainer pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat.

Bränditrainer - Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi to 25.4. klo 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla. Bränditrainer pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat. Jokaisella yrityksellä on koulutuksen jälkeen syvällinen käsitys brändistä, sen merkityksestä liiketoiminnassa sekä oma brändimanuaali ohjaamassa brändin suunnitelmallista johtamisesta tulevaisuudessa.

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen rakentamisen vaiheista. Sinulla on aito kiinnostus ja halu kehittää brändiäsi entistä paremmaksi ammattilaisten sparraamana. (Ensimmäisellä kerralla sovitaan bränditrainer -ryhmän seuraavat tapaamiset.)

KOULUTTAJA: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy 050 545 1492 | minna.sutinen@projectico.fi Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

TOTEUTUSTAPA: Valmennus on 4 x 3,5h mittainen. Muistetaan syödä myös välissä. Ensimmäinen Bränditrainer päivä on tiedossa yhteisesti ja jatkotapaaminen sovitaan ryhmässä ensimmäisellä tunnilla.

HINTA (yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 17.4.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/bränditraineriisalmi

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

LISÄTIETOJA: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai tuija.kokkonen(at)ysao.fi

Hinta: (yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: