Tulevat tapahtumat
Vieremä

Visit Vieremä -tapahtuma

Visit Vieremä lisätiedot.png
25.5.2019 12:00–16:00

Visit Vieremä –tapahtumassa la 25.5. klo 12-16 on avoimet ovet Ponssella ja HT Laserilla. Yrityksillä on myös päivän tarjouksia. Visit Vieremäpäivän avaussanat kunnanhallituksen puheenjohtaja Eveliina Vidgrén klo 11.45 uudella torilla. Lähde mukaan elinkeinokävelylle klo 12 ja klo 14. Kävelyn aikana keskustellaan kunnanhallituksen puheenjohtaja Eveliina Vidgrénin ja kunnanjohtaja Mika Suomalaisen johdolla Vieremän kunnan elinkeinoelämän tilanteesta. Kävelylle lähdetään uudelta torilta ja suunnataan askeleet kohti Ponssea ja kumppanuuskylää.

Sävelin –konsertti klo 12 koulukeskuksen auditoriossa. Konsertissa esiintyy Ylä-Savon alueen nuoria pianisti Jere Heiskasen johdolla. Lippu 15 € ovelta. Torilla esiintyy Suomen valovoimainen tangokuningatar Arja Koriseva klo 13 ja klo 15. Hän juhlii 30-vuotista monipuolista taiteilijauraa tänä vuonna.

Pukimo Fanni Ky:n yrittäjä Anna-Reetta Forss tuo torilla kevään ja kesän uutuuksia esille muotinäytöksissä, jotka ovat klo 12.30 ja klo 14.30.  Torilla on myös yllätysesiintyjiä sekä yhdistysten ja yritysten järjestämää toimintaa ja myyntiä. Maksuttomat linja-autokuljetukset Iisalmesta, Kiuruvedeltä ja Sonkajärveltä lähtevät linja-autoasemilta klo 11.15 Vieremälle ja paluukuljetukset lähtevät uudelta torilta klo 16.

Vieremällä riittää katsottavaa myös illan aikana, sillä Valkeisten raviradalla on Ylä-Savon Hippoksen järjestämät Toto75-ravit klo 18 alkaen. Ravibussikuljetus lähtee Vieremältä klo 17 raviradalle. Lisätietoja raveista ja niihin liittyvistä kuljetuksista p. 0443361266.

Visit Vieremä lisätiedot.png

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: