Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi

Verkkokaupan Pro

8.10.2020 16.30–20.00

Tässä pienryhmävalmennuksessa otat haltuun keskeisiä verkkokaupan markkinoinnin työkaluja. Pienryhmässä optimoimme verkkokauppaasi kohti parempia tuloksia ja asiakaskokemusta. Syvennymme verkkokauppiaille tärkeisiin markkinointityökaluihin kuten Google Shopping -mainontaan, Facebook-tuotemainoksiin, uudelleenmarkkinointiin, konversio-optimointiin, Google Analyticsin verkkokauppiaan työkaluihin, uutiskirjeisiin ja erilaisiin myyntikanaviin.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käytännön kokemusta ja ymmärrystä keskeisistä verkkokaupan markkinoinnin ja kehityksen työkaluista. Koulutuksessa verkkopalvelun / verkkokaupan-alustalla ei ole merkitystä ja kurssista hyötyy myös nykyistä verkkokauppaa kehittämällä. 

Koulutus on tarkoitettu yrityksille, joilla on jo olemassa verkkokauppa.    

IISALMI, ALOITUS 8.10.2020 klo 16.30-20 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta), seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa.  

ILMOITTAUTUMISET 1.10 MENNESSSÄ OSOITTEESSA: bit.ly/proiisalmi20 

KURSSIN HINTA: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.) 

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on 4 henkilöä. Toteutus tapahtuu monimuotokoulutuksena pienryhmälle (4 yritystä) sisältäen 4 x 3,5h kokoontumista, joissa saat myös henkilökohtaista ohjausta.  

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot. 

Lisätietoja:  

Kouluttaja Markus Aho, Funlus Oy, asiakaspalvelu@funlus.org , 050 5856005  

tai Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, tuija.kokkonen@ysao.fi , 040 1798150 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin,
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yritys oppii ja menestyy -palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150