Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Verkkokaupan PRO (Digitrainer)

22.4.2020 17:00–20:30

Tässä verkkokoulutuksessa otat haltuun keskeisiä verkkokaupan markkinoinnin työkaluja

Pienryhmässä optimoimme verkkokauppaasi kohti parempia tuloksia ja asiakaskokemusta. Syvennymme verkkokauppiaille tärkeisiin markkinointityökaluihin kuten Google Shopping -mainontaan, Facebook-tuotemainoksiin, uudelleenmarkkinointiin, konversio-optimointiin, Google Analyticsin verkkokauppiaan työkaluihin, uutiskirjeisiin ja erilaisiin myyntikanaviin.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käytännön kokemusta ja ymmärrystä keskeisistä verkkokaupan markkinoinnin ja kehityksen työkaluista. Koulutuksessa verkkopalvelun / verkkokaupan-alustalla ei ole merkitystä ja kurssista hyötyy myös nykyistä verkkokauppaa kehittämällä.

Osallistujille tarjotaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

Koulutus on tarkoitettu yrityksille, joilla on jo olemassa verkkokauppa.  

IISALMI, ALOITUS 22.4.2020 klo 17-20.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta), seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa.

ILMOITTAUTUMISET 15.4. MENNESSSÄ OSOITTEESSA: bit.ly/verkkopro

KURSSIN HINTA: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on 4 henkilöä. Toteutus tapahtuu monimuotokoulutuksena pienryhmälle sisältäen 4 x 3,5h kokoontumista, joissa saat myös henkilökohtaista ohjausta.

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: Kouluttaja Markus Aho, Funlus Oy, asiakaspalvelu@funlus.org , 050 5856005
tai Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, tuija.kokkonen@ysao.fi , 040 1798150

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150