Iisalmi

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen - Kaunotar & Kulkuri KIERTUE SIIRTYY keväälle 2023

kuva (1).png
20.5.2022 19.00–21.00

Toukokuussa järjestettävä Tarja & Pentti - Kaunotar ja Kulkuri -kiertue siirtyy keväälle 2023. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa. Jo aikaisemmin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali kesto n. 2 h, sis. väliaika. Liput Ticketmaster alk. 59,-

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin lukeutuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa toukokuussa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa. Ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdesävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Ticketmasterin lippuja myy Iisalmessa K-Citymarket ja Prisma.

 

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen - Kaunotar & Kulkuri 20.5.2022 👉 SIIRTYY keväälle 2023!

Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Tarja & Pentti - Kaunotar ja Kulkuri -kiertue siirtyy ensi keväälle suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia. Kiertueen siirtyminen ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.

Liput on mahdollista palauttaa 15.5.2022 saakka Ticketmasterin palautuslomakkeen kautta.

Palautusmahdollisuus avataan uudestaan viikon ajaksi uusien konserttipäivien julkaisun jälkeen, jos uusi ajankohta ei ole sopiva, liput voi palauttaa vielä tässä vaiheessa. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa.

Hinta: alk. 59,-

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus/Eino Säisä -sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin: 040 8302757

Tapahtuman järjestää

LOUD N' LIVE PROMOTIONS OY
Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: www.loudnlive.fi