Iisalmi

Tänään huipulla - musiikkikomedia

Mainoskuva Tänään huipulla -teatteriesityksestä.
21.2.2023 19.00–21.00

Tiistai 21.2.2023 Iisalmen kulttuurikeskus Eino Säisä -sali klo 19. Musiikkinäytelmä kuin suoraan C-kasetilta!

Musiikkikomedia Tänään huipulla on kertomus 1980-luvun viihdeteollisuudesta. ”Huoltamokasettikulttuurissa" studiot valmistivat tuntemattomilla laulajilla ajan hittejä sisältäviä äänitteitä myyntiin tavarataloihin ja huoltoasemille. Tuotteen huokeus oli etusijalla, ei niinkään laatu, vaikka suurelta osin äänitteet olivat kelvollisia ja esittäjät hyviä laulajia. Vaikka aitous puuttui, muusikot ja laulajat olivat aitoja ihmisiä, tuntemattominakin tuntevia, olemassa olevia ja iholle tulevia.

Tänään huipulla kertoo neljän tuntemattoman studiolaulajan tarinan tuotannon takuuhenkilöinä, käyden läpi neljän erilaisen ja toisaalta niin samanlaisen ihmisen maailmaa, heidän tunteitaan ja omia polkujaan niin taiteen, elämän kuin rakkaudenkin myötätuulissa ja karikoissa. Näytelmän sävy on valoisan hauska, mutta komedian rinnalla kulkee myös vakavampi pohjavire. Ja kaiken yllä ja alla kulkevat koko ajan C-kasettiajan suurimmat hitit juuri kuten me ne muistamme!

Näytelmän on kirjoittanut Arto Nieminen ja sen on ohjannut Olli-Matti Oinonen. Rooleissa nähdään Neija Välilä, Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen ja Jari Silventoinen. Musiikista ja muista sivurooleista vastaa TE4 Band Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell.
Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Teatteri Eurooppa Neljä
Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: