Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi

Somemarkkinointi videon ja kuvan avulla (digitrainer)

16.9.2020 9.00–16.00, 17.9.2020 9.00–16.00

Eurot haltuun somemarkkinoinnilla Miksi somejulkkiksen tai somemiljonäärin videot on kuvattu yhdellä otolla ja omalla kädellä itseään kuvaten? Koska se on kustannustehokasta ja vaikuttavaa. Somessa video on ikkuna, ja olennaisinta on, mitä ikkunasta näkyy. 

Videoviestinnässä itse asian on oltava kiinnostavaa. Mitä enemmän ihmisiä kiinnostaa, sitä suurempi prosentti katsojista painaa tykkäystä tai jakoa. Tämä prosentti määrittää, miten paljon video ja sen viesti saa näkyvyyttä ilmaiseksi. Ja sen, miten edullisesti videolle voi ostaa lisää katseluita. 

Markkinoinnissa ja viestinnässä suurimmat voitot on saavutettavissa videon avulla. Videon kautta viesti välittyy lähes kaikilla aisteilla vastaanottajalle. Sen lisäksi sosiaaliset mediat näyttävät videosisältöjä enemmän kuin muita sisältötyyppejä eli viesti menee useammille vastaanottajille. Myös näkyvyyden ostaminen videosisällölle on lähtökohtaisesti edullisempaa. Oikein tehtynä videoiden tuottaminen on ehkä vaivattomin tapa tuottaa sisältöä! 

Mikäli haluat oppia tuottamaan somevideoita, jotka saavat minimaalisella määrällä työtä maksimaalisen määrän näkyvyyttä ja vaikuttavuutta, haluat mahtua tähän koulutukseen. Koulutuksessa käydään läpi resurssitehokkaan ja tuottavan videontuotantoprosessin anatomiaa, joka pitää sisällään muun muassa seuraavaa: 

  • Millainen viestintälinja kannattaa ottaa, jotta prosessin panos-tuotto-suhde on kohdallaan? 
  • Millaisilla välineillä saan aikaan kirkkaan videoikkunan? 
  • Miten teen asiastani kiinnostavan ja vältyn saman asian jauhamiselta? 
  • Miten kuvaan, jotta leikkaamiseen ja julkaisuun ei pala liikaa aikaa? 
  • Milloin kannattaa ostaa videolle näkyvyyttä ja miten teen sen? 
  • Missä someissa minun kannattaa julkaista videoitani? 

Tarvitset koulutukseen tietokoneen editointiin sekä kännykän kuvaamista varten. Videot muokataan DaVinci Resolvella, joka on ilmainen ja saatavissa kaikille käyttöjärjestelmille – osallistujille toimitetaan asennusohje. Koulutuksessa tuotat julkaisuvalmiin videon. 

AIKA: 16.-17.9.2020 klo: 9-16 

PAIKKA: Iisalmi (tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa) 

Ilmoittautuminen 8.9.2020 mennessä: bit.ly/videosyksy20 

HINTA: (sis. kaikki kulut): 210€/osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 1000€/muu osallistuja  

HUOM: Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on neljä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.   

Kouluttaja ja lisätietoja: Tom Himanen, Tamora Oy, tom.himanen@tamora.fi  

Tom on eri somekanavissa orgaanisesti 280 000 ihmisen yhteisöksi kasvaneen Klikinsäästäjän perustajajäsen. Hän on seurannut somealgoritmien muutosten vaikutuksia ansaittuun näkyvyyteen sosiaalisten medioiden alkumetreistä lähtien sekä tehnyt somemarkkinointikampanjoita ja -koulutuksia mm. Euroopan parlamentille. 

Lisätietoja: yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, 040 1798150, tuija.kokkonen@ysao.fi  

Hinta:

Tapahtuman järjestää

Yritys-oppii ja menestyy palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150