Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä, Sonkajärvi

Savonia-AMK - Webinaari: Valmentava johtajuus

Valmentava_johtajuus_744369433.jpg
4.11.2021 13.00–15.00

Koulutus toteutetaan webinaarina Teams-etäyhteydellä. Opi ymmärtämään mitä on valmentava johtajuus ja vie ideat käytäntöön!

Ymmärrä mitä valmentava johtajuus on käytännön tasolla. Saat ideoita arkeen ja osaat huomioida niitä tilanteita, jolloin valmentava johtajuus toimisi tiimisi hyväksi itseohjautuvuuden kehittyessä ja vahvuuksien vahvistuessa. Toivottavasti saat kipinän oppia valmentavasta johtajuudesta lisää!

Kohderyhmä
Esihenkilöt, tiiminvetäjät ja johtajat kaikilta toimialoilla

Ajankohta ja toteutus
4.11.2021 klo 13.00–15.00
Koulutus toteutetaan teams-webinaarina. Osallistuminen vaatii toimivan nettiyhteyden, äänilähteen ja mikrofonin. Linkki osallistumista varten toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille.

Sisältö
Valmentava johtajuus on kokonaisvaltainen vuorovaikutussuhde – tapa olla, toimia ja kehittää. Se on arvostavaa, osallistavaa ja tavoitteellista yhteistoimintaa, jossa yksilöiden potentiaali vapautuu ryhmän ja organisaation käyttöön. Valmentavassa johtajuudessa korostuu samalla tasolla toimiminen ja johtaja, joka auttaa työntekijää huippusuorituksiin. Työntekijä on tähti. Valmentava johtaja luottaa osaajien osaamiseen, motivaation ja haluun tehdä työnsä hyvin.

Kouluttaja
Johanna Huhta, työkykyjohtamisen asiantuntija, terveystaloustieteilijä, opettaja, certified business coach ja sairaanhoitaja.

Hinta
90 euroa + alv 24 % / osallistuja

Ilmoittaudu mukaan 28.10.2021 mennessä osoitteessa: Webinaari: Valmentava johtajuus (savonia.fi) 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Webinaari (Teams),
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Savonia-AMK
Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Www-osoite: