Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä, Sonkajärvi

Savonia-AMK - Webinaari: Työkyvyn johtaminen

Tyokyvyn_johtaminen_535948240.jpg
4.10.2021 13.00–15.00

Koulutus toteutetaan webinaarina Teams-etäyhteydellä. Vahvista osaamistasi työkyvyn johtamisessa niin itsesi kuin työyhteisön näkökulmasta.

Työkyky on hyvin moninainen käsite. Tässä webinaarissa aihetta käydään läpi ajatuksia ja oivalluksia herättävästi tutustumalla muun muassa työkyvyn eri osa-alueisiin.
Osaamisesi työkyvyn johtamisessa vahvistuu sekä ymmärryksesi sen moninaisuudesta ja kompleksisuudesta lisääntyy, niin itsensä johtamisen kuin työyhteisön näkökulmasta. Kokonaiskuva lisää hallinnan tunnetta arjessa ja halua kehittää työkyvyn johtamista.

Kohderyhmä
Kaikki aiheesta kiinnostuneet henkilöt

Ajankohta ja toteutus
4.10.2021 klo 13.00–15.00
Koulutus toteutetaan teams-webinaarina. Osallistuminen vaatii toimivan nettiyhteyden, äänilähteen ja mikrofonin. Linkki osallistumista varten toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille.

Sisältö
Käsitellään työkykyä työkykymallin osuuksien mukaan. Mitä ne sisältävät? Miten niitä voidaan tukea ja vahvistaa? Työkyvyn johtaminen on näinä aikoina erityisen tärkeää ja haasteellista. Käymme myös läpi tämän hetkistä yhteiskuntamme tilannetta ja miltä tulevaisuus näyttää. Mielenterveyden häiriöt kasvavat ja emme voi jatkaa nykyisellä tavalla, tämä ei ole kestävää.

Kouluttaja
Johanna Huhta, työkykyjohtamisen asiantuntija, terveystaloustieteilijä, opettaja, certified business coach ja sairaanhoitaja.

Hinta
90 euroa + alv 24 % / osallistuja

Ilmoittautuminen 27.9.2021 mennessä osoitteessa: Webinaari: Työkyvyn johtaminen (savonia.fi)

Lisätietoja
Marjut Hentunen, puh. 044 785 6420
terveysalan.taydennyskoulutus@savonia.fi

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Webinaari (Teams),
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Www-osoite: