Iisalmi ja tienoot tapahtumatärpit ja menovinkit. Tutustu tapahtumiin Ylä-Savossa
Iisalmi

SIIVOTON JUTTU -hersyvä komedia | Koljonvirta Teatteri

SIIVOTON IG 2.jpg
14.7.2021 19.00–14.8.2021 15.00

SIIVOTON JUTTU on hersyvä komedia, joka kertoo yrittämisestä lama-ajan Suomessa. NÄYTÖKSET ke-pe klo 19 ja la-su klo 15, näytöskausi 14.7.-14.8.2021. Lavalla nähdään KAI LEHTINEN ja ARI-KYÖSTI SEPPO sekä taitava paikallinen harrastajaväkemme! Ohjauksesta vastaa Jukka Vidgren, joka myös dramatisoi teoksen yhdessä teatterinjohtaja Ismo Apellin kanssa.

Kesällä 2021 Koljonvirralla nähdään Siivoton Juttu, joka on hersyvä komedia yrittämisestä lama-ajan Suomessa. Rane (KAI LEHTINEN) ja Kokki (ARI-KYÖSTI SEPPO) ovat kaksi ikuista optimistia, jotka päättävät perustaa siivousfirman keskellä pahinta 90-luvun lamaa.
Ruokajonosta aloittavien miesten osaaminen tai ymmärrys ei päätä huimaa, mutta he eivät anna tämän olla hidasteena matkalla kohti unelmaa ässä-mersusta. Special-Siivous Oy hoitaa homman kun homman, sillä työ tekijäänsä opettaa.
Näytelmä perustuu Tapio Piiraisen ohjaamaan samannimiseen elokuvaan. Kyseessä on elämänmakuinen tarina ihmisistä vaikeiden aikojen keskellä. Vauhdikas komedia käsittelee vakaviakin aiheita hyväntahtoisella huumorilla ja keskiöön nousevat sympaattiset henkilöt.
Kai Lehtinen palaa kolmenkymmenen vuoden jälkeen legendaarisimpaan rooliinsa toimitusjohtaja Rauno Vekkilänä. Aisaparikseen Lehtinen saa toisen Suomen eturivin näyttelijän Ari-Kyösti Sepon, joka oli kaavailtu Sulo Kokin rooliin jo alkuperäisessä elokuvassa.
Siivoton juttu on Tuotantotalo Turpatallin tuotantoa ja ohjauksesta vastaa Iisalmen oma poika Jukka Vidgren, dramatisoinnista Ismo Apell ja Jukka Vidgren. Jukka Vidgren toimii elokuvaohjaajana ja käsikirjoittajana, tunnetuimpana teoksenaan komediaelokuva Hevi
reissu.

 

Lue tarkemmin sivulta www.koljonvirtateatteri.fi

1 895
Tavoitetut henkilöt
430
Sitoutumiset
Mainostaminen ei ole käytettävissä
 
155
2 kommenttia
6 jakoa
Tykkää
 
 
Kommentti
 
Jaa
 
 
Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ouluntie 37, 74120 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Tuotantotalo Turpatalli Oy
Yhteyshenkilö: Tiina Karhu
Puhelin: 0456398058